Προσγείωσε την Τότεναμ και πίκρανε τον Μουρίνιο η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φρόντισε να προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα την Τότεναμ και να γεμίσει απογοήτευση τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ήλπιζε σε εκδίκηση από την προηγούμενη ομάδα του.

Με πολύ πειστική εμφάνιση, οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 2-1 των spurs στο «Ολντ Τράφορντ» και επανήλθαν στις νίκες μετά από 2 σερί ισοπαλίες, ενόσω υποχρέωσαν τον Πορτογάλο στην πρώτη ήττα του στον πάγκο των Λονδρέζων.

Πρωταγωνιστής των νικητών ο Ράσφορντ, που σημείωσε δύο τέρματα: στο 6’ άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ, το οποίο δεν κατάφερε να διώξει ο Γκατσανίγκα, ενώ στο 49’ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του με πέναλτι.

Ανώτεροι οι γηπεδούχοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενώ η Τότεναμ ισοφάρισε στο 39’ με τον Άλι, αλλά είχε ελάχιστες καλές στιγμές.

Από τα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζει η επιστροφή της Τσέλσι στις νίκες μετά από 2 συνεχόμενες ήττες, με αυτό το 2-1 επί της Άστον Βίλα στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ο Έιμπραχαμ έγραψε το 1-0 στο 24’, ενώ ο Μάουντ έγραψε το 2-1 στο 48’. Για τους «χωριάτες» είχε ισοφαρίσει προσωρινά (41’) ο Τρεζεγκέ.

Απτόητη συνεχίζει την ξέφρενη κούρσα της η Λέστερ, που λύγισε με 2-0 εντός έδρας την ουραγό Γουότφορντ και κατέγραψε το 7ο διαδοχικό τρίποντο. Οι «αλεπούδες» μπήκαν μπροστά με πέναλτι του Βάρντι στο 55’, ενώ σφράγισαν την επικράτησή τους στο 95’ με τον Μάντισον.

Από ‘κει και πέρα, η «Ευρωπαία» Γουλβς επιβλήθηκε 2-0 της Γουέστ Χαμ στο «Μολινό». Ντεντόνκερ (23’) και Κουτρόνε (86’) τα δύο γκολ της ομάδας του Νούνο, που διεύρυνε το αήττητο σερί της στους 10 αγώνες πρωταθλήματος (5-5-0)!

Τέλος, στο «Σεντ Μέρις» η Σαουθάμπτον επικράτησε 2-1 της Νόριτς και πανηγύρισε τη 2η σερί νίκη της. Ο φορμαρισμένος Ινγκς άνοιξε το σκορ (22’), ενώ ο Μπέρτραντ έγραψε το 2-0 στο 43’. Το μόνο που κατάφεραν τα «καναρίνια» ήταν να μειώσουν με τον μόνιμο σκόρερ τους, Πούκι, στο 65’.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο