Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Τάουνσεντ για τον τζόγο

Τη μάχη που έδωσε για ν’ απεξαρτηθεί από τον τζόγο και το πόσο χαμηλά είχε πέσει κατά τη διάρκεια του εθισμού του περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο ο Άντρος Τάουνσεντ.
 
Το δικό του μήνυμα για τον εθισμό στον τζόγο έστειλε ο Άντρος Τάουνσεντ.

Σε σημείωμά του στο forum «The Players Tribune», ο αρχηγός της Κρίσταλ Πάλας εξομολογήθηκε τη μάχη που έδωσε ο ίδιος για ν’ απεξαρτηθεί.

Μίλησε λοιπόν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όσον καιρό υπήρξε παθολογικός παίκτης, αποκαλύπτοντας ότι είχε φτάσει στο σημείο να ποντάρει ακόμα και 46.000 λίρες σε ένα μόνο ματς.

Αναλυτικά το μήνυμα του Τάουνσεντ

«Δεν πίνω, δεν παίρνω ναρκωτικά. Δεν νομίζω να έχω μπει ποτέ σε κλαμπ στη ζωή μου. Αλλά και πάλι κατάφερα να χάσω 46 χιλιάδες λίρες με μόλις ένα πάτημα στο κινητό μου.

Δεν χρειαζόταν καν να βγω έξω από το δωμάτιο μου. Ίσως είμαι ο μόνος παίκτης στην ιστορία που χάνει 46 χιλιάδες, ξαπλωμένος στο κρεβάτι, ένα βράδυ Τετάρτης στο Μπλάκπουλ. Δεν είναι μια ιστορία για ακόμη ένα golden boy. Πρέπει να το ξεκαθαρίσω αυτό.

Δεν κλίκαρες για να διαβάσεις ένα παραμύθι, λυπάμαι που το λέω. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για τον εαυτό μου, δεν λέω αυτήν την ιστορία για όλον τον κόσμο. Την λέω για τους ανθρώπους εκεί έξω που είχαν επίσης τις ατυχίες τους, για εκείνους που παρεξηγήθηκαν, έπεσαν σε κατάθλιψη, ένιωσαν χαμένοι και κυρίως, σε όσους πάλεψαν με τον εθισμό.

Πήγα δανεικός σε πέντε συλλόγους προτού επιστρέψω στην Τότεναμ και νομίζω εκεί ξεκίνησε το πρόβλημα. Μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν το πρώτο μου στοίχημα. Ήμουν σε ένα τυχαίο ξενοδοχείο πριν από έναν αγώνα, βαριόμουν και είδα μια διαφήμιση για μια εφαρμογή δωρεάν στοιχήματος.

Κατέβασα την εφαρμογή και έπαιξα λίγο στοίχημα για να περάσει η ώρα. Μέσα σε λίγους μήνες, είχα βρεθεί εκτός ελέγχου. Συνέχιζα να χάνω. Προσπάθησα να με βγάλω από τον λάκκο μου. Και μετά, μέσα σε μια στιγμή, ήμουν εντελώς εθισμένος.

Θυμάμαι όταν ήμουν στην Μπέρμιγχαμ το 2012, την βραδιά πριν το παιχνίδι των play-offs. Ήμουν ξαπλωμένος, προσπαθούσα να ξεκουραστώ. Ήταν το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν και δεν με έπαιρνε ο ύπνος. Τσέκαρα συνέχεια το κινητό μου, βάζοντας περισσότερα στοιχήματα. Εκείνη τη νύχτα έχασα 46 χιλιάδες λίρες σε ένα ματς.

Συνέχισα μέχρι να κληθώ από την Ομοσπονδία για τον εθισμό μου στον τζόγο. Κι αυτό όχι μόνο έσωσε την καριέρα μου, έσωσε πιθανόν και τη ζωή μου ως ανθρώπου».
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο