Ετοιμάζει επίσημη πρόταση στην Σάλτσμπουργκ για Γενάρη η Ντόρμουντ

Στην ουρά των ενδιαφερόμενων για τον Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ, με γερμανικά δημοσιεύματα να εκτιμούν ότι θα προχωρήσει σε επίσημη κίνηση για τον Νορβηγό τον προσεχή Γενάρη.

Η περίπτωση του Έρλινγκ Χάαλαντ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, όμως, αυτή που φαίνεται διατεθειμένη να ξεκινήσει τον... χορό των επίσημων προτάσεων είναι η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Όπως αναφέρει η «Kicker», οι άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου έχουν ψηλά στα λίστα τους τον 19χρονο εκπληκτικό Νορβηγό της Σάλτσμπουργκ, με τον Λουσιέν Φαβρ να έχει παραδεχθεί το κενό της ομάδας στην συγκεκριμένη θέση και σχεδιάζουν κίνηση για να τον φέρουν στην κοιλάδα του Ρουρ στις αρχές του νέου έτους.

Μετά και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του σε Champions League και αυστριακό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, μετρώντας 27 γκολ και 7 ασίστ σε 20 αγώνες, η χρηματιστηριακή αξία του Χάαλαντ ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, με το συμβόλαιο του να έχει ισχύ ως το 2023, είναι εξαιρετικά πιθανό οι «red bull» να απαιτήσουν υψηλότερες προσφορές, ειδικά από τη στιγμή που ο ανταγωνισμός ενδέχεται να είναι μεγάλος.

Πηγή:gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί