Νίκη της Ρεάλ με υπογραφή Βαράν και Μπενζεμά

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Εσπανιόλ (2-0) και περιμένει την Μπαρτσελόνα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της La Liga.

Χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα, η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το τρίποντο και την πρώτη θέση της La Liga με έναν αγώνα περισσότερο από την Μπαρτσελόνα, επικρατώντας 2-0 της Εσπανιόλ χάρη σε γκολ των Βαράν και Μπενζεμά.

Στο πρώτο ημίχρονο η Εσπανιόλ έβαλε σε σκέψη τη Ρεάλ. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν ψηλά με τους γηπεδούχους να ψάχνουν λύσεις κυρίως από τα αριστερά με τον Βινίσιους. Οι «μερένχες» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δίχως να σημαίνει αυτό ότι η Εσπανιόλ δεν προσπαθούσε να κρατήσει μπάλα ή να δημιουργήσει καταστάσεις μπροστά από τον Κουρτουά.

Στο 27ο λεπτό μάλιστα ο γκολκίπερ της Ρεάλ χρειάστηκε να επέμβει σε κεφαλιά του Γκρανέρο. Οι γηπεδούχοι προς το τέλος του ημιχρόνου ανέβασαν ρυθμό, αρχικά στο 36' απείλησαν με ένα καλό σουτ του Βαλβέρδε, ενώ στο 37ο λεπτό άνοιξαν λογαριασμό με όμορφο πλασέ του Βαράν προς την εστία του Ντιέγο Λόπεθ.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοιΌπου κι αν είσαι είναι και το καζίνο σου, με Live Blackjack & Ρουλέτα και τραπέζια με Έλληνες dealers αποκλειστικά για τα μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!

Στην επανάληψη οι «μερένχες» διατήρησαν την κατοχή, όμως όσο το σκορ ήταν 1-0, τα πάντα μπορούσαν να συμβούν. Στο 53ο λεπτό ο Μπενζεμά δεν κατάφερε να «κλειδώσει» το παιχνίδι με τον Λόπεθ να δηλώνει «παρών». Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν τις στιγμές τους με την άμυνα της Ρεάλ να αντιδρά σωστά.

Στο 70ο λεπτό οι «μερένχες» έφτασαν πάλι κοντά στο 2-0, με τον Μπενζεμά να αστοχεί στο ύψος του πέναλτι, έπειτα από ωραία πάσα του Βινίσιους Τζούνιορ. Ωστόσο, στην τρίτη και φαρμακερή ευκαιρία που παρουσιάστηκε στον Γάλλο επιθετικό, εκείνος «τελείωσε» το ματς με ασίστ του Βαλβέρδε. Η Ρεάλ ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, αφού ο Φερλάντ Μεντί αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Βασικές 11άδες

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Μεντί, Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ, Κρόος, Κασεμίρο, Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά, Ροδρίγο

Εσπανιόλ: Ντιέγκο Λόπεθ, Νταβίντ Λόπες, Εσπινόσα, Καλέρο, Ρόκα, Περέα, Γκρανέρο, Νταρνέρ, Ντίντακ, Καλέρι, Γου Λέι

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»