Ο Αμπράμοβιτς πουλάει την Τσέλσι σε τιμή σοκ

Αποτελεί μία από τις κορυφαίες επενδύσεις της ζωής του. Αγόρασε την Τσέλσι το 2003 έναντι 140 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που εκείνη την εποχή έμοιαζε θεόρατο, εξωπραγματικό. 

Μετά από 16 χρόνια, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης, αλλά όχι για όσο κι όσο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Wall Street Journal και τους Financial Times, o Ρώσος κροίσος απέρριψε πρόσφατα πρόταση από τον Αμερικανό επιχειρηματία Τοντ Μπέλι (έχει στην κατοχή του την ομάδα μπέιζμπολ των Los Angeles Dogders) χωρίς να αναφέρεται το ύψος της πρότασης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Αμπράμοβιτς φέρεται να ζητά το αδιανόητο ποσό των 3,6 δις ευρώ για να παραχωρήσει τις μετοχές του, πολύ περισσότερα από την πρόσφατη αξιολόγηση των μπλε από φημισμένο οικονομικό οίκο, που αξιολόγησε την αξία της Τσέλσι στα 2,2 δις ευρώ, πολύ πίσω από την Ρεάλ Μαδρίτης η αξία της οποίας εκτιμήθηκε στα 3,2 δις ευρώ.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Ποινές από την UEFA στους Μπαπέ, Ρούντιγκερ και Θεμπάγιος για τους πανηγυρισμούς κόντρα στην Ατλέτικο
Η Ίντερ Μαϊάμι είναι αισιόδοξη για την παραμονή του Μέσι
Ο ιδιοκτήτης της Μπέρνλι θέλει να αγοράσει και την Εσπανιόλ
Oι τρεις ομάδες που διεκδικούν τον Γκρίλις
Τσέλσι και Φλουμινένσε διεκδικούν μια θέση στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων
Ρεκόρ και χρυσός στα ταμεία της Νότιγχαμ-Στη Νιούκαστλ με 64 εκατομμύρια ο Ελάνγκα
Η Ρεάλ δεν θα δεχθεί καμία πρόταση για τον Γκονζάλο Γκαρσία
Ανανέωσε μέχρι το 2027 με την Μπαρτσελόνα ο Σέζνι
Τόμας Μίλερ: Ήρθε η ώρα να πούμε αντίο, περήφανος που υπηρέτησα τη φανέλα της Μπάγερν
Έδεσε τον Σέζνι έως το 2027 η Μπαρτσελόνα