Διπλό στην Ουκρανία και στους «16» η... σταχτοπούτα Αταλάντα

Η «σταχτοπούτα» του Champions League στους «16». Η Αταλάντα πέτυχε απίθανο διπλό με 3-0 μέσα στην έδρα της Σαχτάρ, της πήρε την πρόκριση από τα χέρια και πάει στην επόμενη φάση στην πρώτη της παρουσία στο θεσμό. Στο Europa League οι Ουκρανοί.

Στο 5ο μόλις λεπτό, ο Ισμαΐλι έκανε τραγικό λάθος, ο Μουριέλ έδωσε στον Πάσαλιτς που βγήκε πολύ πλάγια και πλάσαρε αλλά ο Πιάτοβ πρόλαβε να γυρίσει και να μπλοκάρει. Στο 8’ το σουτ του Μουριέλ έφυγε λίγο έξω, ενώ στο 14’ ο Μουριέλ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Γκόμες πλάσαρε με τη μία από το πέναλτι αλλά ο Κριβτσόβ έσωσε με προβολή. Στην κόντρα η Σαχτάρ σκόραρε με τον Κοβαλένκο αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ και στο 20’ το σουτ του Τάισον από το πέναλτι, κόντραρε στον Παλομίνο.

Στο 27’ ο Γκολίνι είπε όχι σε κεφαλιά του Μοράες και στο 30’ ο Μουριέλ αστόχησε από κοντά και στο 37’ ο Γκολίνι πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε κεφάλια του Μοράες.

Στο 51’ ο Πιάτοβ έβγαλε σε κόρνερ το σουτ του Μουριέλ και από το κόρνερ ο Ντζιμσίτι πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε ενώ στο 66’ ο Γκόμες έφυγε από οριακή θέση στα αριστερά, έκανε το γύρισμα και ο Καστάιν από κοντά με διπλή προσπάθεια έκανε το 0-1. Το γκολ μέτρησε μάλιστα μετά από εξέταση του VARκαθώς ο Γκόμες έφυγε εντελώς οριακά.

Μάλιστα στο 77’ η Σαχτάρ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντοντό για χτύπημα στον Φρόιλερ εκτός φάσης και στο 80’ ήρθε το 0-2 για τους Ιταλούς. Ο Μαλινόβσκι εκτέλεσε ένα φάουλ αν κόρνερ από δεξιά και ο Πάσαλιτς με προβολή στο πρώτο δοκάρι, νίκησε τον Πιάτοβ.

Στο 86’ η Σαχτάρ είχε δοκάρι σε σουτ του Ισμαΐλι από το πέναλτι και στην κόντρα ο Πιάτοβ είπε όχι σε σουτ του Μαλινόβσκι και στο 90+4' ο Στεπανένκο έκανε τραγικό λάθος και ο Γκόζενς από κοντά πλάσαρε για το 0-3. 

ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοβ, Κριβτσόβ, Στεπανένκο, Ισμαΐλι, Μοράες, Τάισον, Κοβαλένκο (71’ Σόλομον), Τετέ (59’ Μάρλος), Άλαν Πάτρικ, Ματβιγένκο, Ντοντό

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Μαζιέλο (61’ Μαλινόβσκι), Παλομίνο, Γκόζενς, Καστάιν, Ντζιμσίτι, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ, Γκόμες (90’ Χάτεμπουρ), Μουριέλ (71’ Ιμπάνιεθ), Πάσαλιτς

Πηγή:aek365.gr

Δειτε Επισης

Λαπόρτα: Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Τσάβι συνεχίζει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες
Φερνάντες: Ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δέχεσαι την κριτική
Δεν πάει στη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ, στροφή στον Λοπετέγι
Παραιτούνται μέλη του ΔΣ της Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Τσάβι να παραμείνει
Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι
Μια ανάσα από τη συμφωνία Λίβερπουλ-Σλοτ
Οι αλλαγές έστειλαν την Αταλάντα στον τελικό!
Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά