Παίρνει Μιναμίνο τον Ιανουάριο η Λίβερπουλ

Μπορεί η Λίβερπουλ να πήρε τη νίκη επί της Σάλτσμπουργκ με 2-0 και μαζί την πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League όμως ο Τακούμι Μιναμίνο ήταν αυτός που έλαμψε στην αναμέτρηση. Ο Ιάπωνας επιτελικός μέσος έχει βγάλει μάτια τη φετινή σεζόν και μέχρι στιγμής έχει σκοράρει εννέα τέρματα και έχει μοιράσει 11 ασίστ σε 22 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέτυχε και ένα υπέροχο γκολ στο Άνφιλντ στο ματς του πρώτου γύρου.

Οι "κόκκινοι" έχουν εντυπωσιαστεί από τις ικανότητες του και είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την αγορά του 24χρονου. Ο Μιναμίνο αποτελεί ένα πολυεργαλείο στο επιθετικό σκέλος καθώς αγωνίζεται με την ίδια ευκολία σε παραπάνω από μία θέσεις.

Ο Γιούργκεν Κλοπ τον έχει ξεχωρίσει εδώ και αρκετό καιρό και το πλάνο έλεγε πως οι "κόκκινοι" θα κάνουν κίνηση το καλοκαίρι για την απόκτησή του. Όμως το γεγονός πως παιχνίδι με παιχνίδι εμφανίζεται καλύτερος έκανε τη Λίβερπουλ να επισπεύσει τις διαδικασίες έτσι ώστε να προλάβει άλλους επίδοξους μνηστήρες και ετοιμάζει πρόταση για την αγορά του τον Ιανουάριο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται μπροστά στην κούρσα για την απόκτησή του.

Η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι μόλις στα 9 εκατομμύρια ευρώ και οι διοικούντες των "κόκκινων" θεωρούν πως αποτελεί μεγάλη ευκαιρία, καθώς πιστεύουν πως η πραγματική του αξία είναι πολύ μεγαλύτερη.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι πως η Λίβερπουλ θέλει να εισέλθει στην αγορά της Άπω Ανατολής λόγω της νέας συμφωνίας με τη Nike, με την παρουσία του Μιναμίνο στο ρόστερ των "κόκκινων" να βοηθά το εγχείρημα.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος με τον διαιτητή ο Ρονάλντο, ζητούσε δύο πέναλτι
Συμφωνία του Ζιρού με την Λος Άντζελες FC
Μέσι: Όταν αισθανθώ ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθώ, θα το κάνω
Ντε Λα Φουέντε για τα γιουχαΐσματα στον Μοράτα-«Νιώθω ντροπή, αποδοκιμάζουν τον αρχηγό της Ισπανίας»