Ζητούσαν από τον Κλοπ να αποκτήσει τον Μιναμίνο και το είχε ήδη κάνει

Παίκτης της Λίβερπουλ πρέπει να θεωρείται ο Τακούμι Μιναμίνο. Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός της Ζάλτσμπουργκ έβγαλε μάτια στα δύο ματς με τους «ρεντς» στο Champions League και αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Το αρχικό τεστ το είχε περάσει προ πολλού. Υπάρχουν δημοσιεύματα στην Αγγλία που αναφέρουν πως η Λίβερπουλ τον παρακολουθεί εδώ και μία εξαετία. Τώρα, όμως, κρίθηκε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή. Θα έπαιξαν ρόλο και οι εμφανίσεις του σε αυτά τα ματς.

Υπενθυμίζεται πως οι πρωταθλητές Ευρώπης αντιμετώπισαν την Ζάλτσμπουργκ την Τρίτη (10/12) και υπήρχε ενδιαφέρον και για τις δύο πλευρές. Με νίκη περνούσαν οι γηπεδούχοι, ενώ η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έπρεπε να αποφύγει την ήττα.

Την επόμενη μέρα σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror στην προπόνηση οι Τζόρνταν Χέντερσον και Βίρτζιλ φαν Ντάικ, οι δύο με τη μεγαλύτερη ίσως επιρροή στα αποδυτήρια, έλεγαν στον Γερμανό τεχνικό πως αξίζει να ασχοληθεί με τον Μιναμίνο. Ότι τους έκανε εντύπωση και θα μπορούσε να αποκτηθεί ο 24χρονος Ιάπωνας διεθνής.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κλοπ με δυσκολία κρατιόταν να μη γελάσει γνωρίζοντας πως το deal έχει σχεδόν κλείσει. Από την Πέμπτη (12/12) είναι πια γνωστό πως απομένουν τα τυπικά. Για την ακρίβεια το μόνο που αναμένεται είναι το να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ο παίκτης.

Αυτό θα γίνει πιθανότατα προς τα τέλη Δεκεμβρίου και στη συνέχεια θα υπογράψει. Ως παίκτης της Λίβερπουλ θα λογίζεται από την Πρωτοχρονιά του 2020. Να σημειωθεί εδώ πως από φέτος έχει αλλάξει ο κανονισμός στο Champions League. Αυτό σημαίνει ότι παρόλο που αγωνίστηκε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τη Ζάλτσμπουργκ, θα έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής με τους Μέρσεϊσαϊντερς. Και αναμένεται με ενδιαφέρον το πώς θα αξιοποιηθεί από τους τελευταίους, αφού είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις μεσοεπιθετικά.

Πηγή: sportime.gr

 

Δειτε Επισης

Κορυφαίος «πασέρ» στην Ευρώπη ο Έντεγκαρντ
Άκυρο από τη Φέγενορντ στην πρώτη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τέβες με πόνους στο στήθος
Ο Μπαπέ θα είναι το νέο «9» της Ρεάλ Μαδρίτης
Κλοπ: Πρέπει να αντιμετωπίσεις όλες τις μικρές αναποδιές
Απαγόρευσε για άλλη μια φορά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου το Ιράν
Λαουτάρο: Έχω ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ίντερ και πρέπει να συνεχίσουμε
Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ
«Δεν θέλω τη φανέλα...»-Απίθανο πανό από πιτσιρικά οπαδό της Τσέλσι
Η Άρσεναλ διέσυρε την Τσέλσι στο «Emirates» με 5-0 και ανέβηκε στην κορυφή