Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Συλλόγων Αλ Χιλάλ και Μοντερέι

Η Αλ Χιλάλ από την Σαουδική Αραβία θα είναι η αντίπαλος της Φλαμένγκο στον 1ο ημιτελικό που θα διεξαχθεί την Τρίτη 17/12, αφού επικράτησε 1-0 της Εσπεράνς από την Τυνησία.
 
Η πρωταθλήτρια Ασίας με γκολ του Γκομίς στο 73’ και παρότι έπαιξε με δέκα ποδοσφαιριστές στα τελευταία λεπτά από το 86’ και μετά άντεξε και πήρε την πρόκριση για τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που διεξάγεται στο Κατάρ.

Πιο συναρπαστικό ήταν το παιχνίδι της Μοντερέι με την Αλ Σαντ από το Κατάρ. Οι Μεξικάνοι που θ’ αντιμετωπίσουν την Τετάρτη την Λίβερπουλ στον 2ο ημιτελικό, προηγήθηκαν 2-0 με τα γκολ των Βανγκιόνι και Φούνες Μόρι στο 23΄και το 45’. Ο Μπουνετζάχ μείωσε σε 1-2 στο 66’, ο Κάρλος Ροντρίγκες ωστόσο στο 79’ έκανε το 1-3 για να εξασφαλίσει την πρόκριση, παρά την μείωση του σκορ στο 89’ από τον Αμπντεκαρίμ Χασάν.
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Εξωπραγματικά έσοδα για τη FIFA από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Η Μπάγερν εξετάζει και την περίπτωση του Ενκουνκού
BINTEO: Απίθανος Μέσι στο MLS-Έχει πετύχει δύο γκολ σε πέντε σερί ματς της Ίντερ Μαϊάμι
Πρόεδρος Σπόρτινγκ για Γκιόκερες: Κανείς δεν είναι πάνω από το συμφέρον της ομάδας
Για τον πρώτο τίτλο της σεζόν Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν
Προφορική συμφωνία Ατλέτικο-Ίντερ Μαϊάμι για τον Ντε Πολ
Συγκινεί ο Πέδρο Νέτο-«Θέλω να κατακτήσω το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για τον Ντιόγκο»
Αποχαιρέτησε τη Ρεάλ ο Μόντριτς
ΒΙΝΤΕΟ: Αλαλούμ με τον καπετάνιο του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Βόλο
ΒΙΝΤΕΟ: Αποθεώθηκε και έκλαψε στην επιστροφή του μετά από 18 χρόνια στη Ροζάριο Σεντράλ o Nτι Μαρία