Ο Στάνκοβιτς στη θέση του Μιλόγεβιτς

Ύστερα από 2,5 επιτυχημένα χρόνια στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα, τα οποία συνδυάστηκαν με δύο πρωταθλήματα Σερβίας και ισάριθμες παρουσίες στους ομίλους του Champions League, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποτελεί παρελθόν.

Ο 49χρονος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και γνωστοποίησε πως αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Διάδοχος του πρώην τεχνικού του Πανιωνίου θα είναι ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, με την ανακοίνωση της συμφωνίας να αναμένεται εντός της ημέρας. Ο Σέρβος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, με σπουδαία καριέρα στη Serie A, άρχισε την προπονητική καριέρα του ως βοηθός του Αντρέα Στραματσόνι στην Ίντερ, στη συνέχεια έγινε team manager των "νερατζούρι", ενώ μέχρι πρόσφατα είχε θέση στις Ακαδημίες της ιταλικής ομάδας.

Ουσιαστικά, είναι η πρώτη ευκαιρία που έχει ο Στάνκοβιτς να προπονήσει μία ομάδα τέτοιου επιπέδου, ελπίζοντας να έχει αντίστοιχες ή ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες από τον προκάτοχό του. Στα 41 του, ο πρώην μέσος των Ίντερ και Λάτσιο, κερδίζει την εμπιστοσύνη των διοικούντων τη σερβική ομάδα, η οποία είναι βέβαιο πως μπαίνει σε μία νέα εποχή.

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε-Δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
Η Γιουβέντους «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό στη Σαρδηνία, νίκη για Λάτσιο
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League