Tα δίνει όλα για Βιδάλ... κλωτσάει η Μπαρτσελόνα

Tο κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Αρτούρο Βιδάλ τον Ιανουάριο ή στη χειρότερη περίπτωση το καλοκαίρι θέλει να κάνει η Ίντερ, η οποία πιέζει τη Μπαρτσελόνα να της παραχωρήσει τον Χιλιανό ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo.

Οι νερατζούρι προσφέρουν 20 εκατ. ευρώ στους Καταλανούς για να πουν το πολυπόθητο "ναι" και να ανάψουν το πράσινο φως, προκειμένου να προχωρήσει το deal και ο Βιδάλ να γίνει κάτοικος Μιλάνου. Ο Αντόνιο Κόντε τον θέλει σαν τρελός.

Όσο για την πλευρά του ποδοσφαιριστή, θέλει να λάβει εγγυήσεις από τη Μπαρτσελόνα για το ρόλο του και το χρόνο συμμετοχής του και δεν τον αφήνει αδιάφορο η προοπτική της Ίντερ. Βέβαια, αυτό από μόνο του δεν φτάνει για να γίνει ο "γάμος".

Η Μπαρτσελόνα "κλωτσάει" και δεν φαίνεται εύκολη στις διαπραγματεύσεις, δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον Βιδάλ να φύγει, εκτός αν πρόκειται για ένα ποσό που... ζαλίζει. Τα 20 εκατ. των Ιταλών δεν είναι τέτοιο ποσό, συν το ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι αντίθετος σε πιθανή παραχώρηση του Βιδάλ.

Ο παίκτης είναι τέταρτος σκόρερ της ομάδας πίσω από Μέσι, Σουάρες και Γκριεζμάν και παράλληλα έχει την προσωπικότητα, το μέταλλο και την ποιότητα που θέλει ο Βαλβέρδε στην ομάδα του, γι' αυτό και επιθυμεί να μείνει ο παίκτης στη Βαρκελώνη και να μη γίνει κάτοικος Μιλάνου.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Βίλας-Μπόας-«Νίκησα δύο όγκους, κόντευα να πεθάνω από ασφυξία»
Κορυφαίος «πασέρ» στην Ευρώπη ο Έντεγκαρντ
Άκυρο από τη Φέγενορντ στην πρώτη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τέβες με πόνους στο στήθος
Ο Μπαπέ θα είναι το νέο «9» της Ρεάλ Μαδρίτης
Κλοπ: Πρέπει να αντιμετωπίσεις όλες τις μικρές αναποδιές
Απαγόρευσε για άλλη μια φορά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου το Ιράν
Λαουτάρο: Έχω ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ίντερ και πρέπει να συνεχίσουμε
Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ
«Δεν θέλω τη φανέλα...»-Απίθανο πανό από πιτσιρικά οπαδό της Τσέλσι