Δεν... μασάει φέτος η Λέστερ

Ο Τζέιμι Βάρντι δεν αγωνίστηκε, αλλά η Λέστερ έκανε... πάρτι καθώς επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Χαμ, στην τελευταία αναμέτρηση των «αλεπούδων» για το 2019.

Μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ, η Λέστερ ταξίδεψε στο Λονδίνο χωρίς τον Τζέιμι Βάρντι για την τελευταία αναμέτρηση του 2019.

Οι «αλεπούδες» μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο και είχαν "χρυσή" ευκαιρία για το 0-1 στο 12' αλλά, ο Φαμπιάνσκι απέκρουσε το πέναλτι του Γκρέι. Η Λέστερ συνέχισε να πιέζει και βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 40ο λεπτό με τον Ιχεανάτσο, ωστόσο η χαρά δεν κράτησε για πολύ καθώς ο Φορνάλς ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είχε την κατοχή και στην πρώτη της φάση, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, Ντεμαράι Γκρέι, μετά από εξαιρετική κάθετη του Πέρεζ πλάσαρε σωστά αυτή τη φορά για το 1-2. Η Γουέστ Χαμ μετά το 1-2 δεν κατάφερε να αντιδράση αφού, είχε μόλις μια τελική στο στόχο και γνώρισε την 10η ήττα της στη σεζόν.

Η Λέστερ πλέον βρίσκεται στο -10 από την πρώτη θέση με δύο παιχνίδια περισσότερα από τη Λίβερπουλ και στο +4 από την Σίτι ενώ, η Γουέστ Χαμ βρίσκεται μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

Πηγή:sdna.gr

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Βίλας-Μπόας-«Νίκησα δύο όγκους, κόντευα να πεθάνω από ασφυξία»
Κορυφαίος «πασέρ» στην Ευρώπη ο Έντεγκαρντ
Άκυρο από τη Φέγενορντ στην πρώτη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τέβες με πόνους στο στήθος
Ο Μπαπέ θα είναι το νέο «9» της Ρεάλ Μαδρίτης
Κλοπ: Πρέπει να αντιμετωπίσεις όλες τις μικρές αναποδιές
Απαγόρευσε για άλλη μια φορά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου το Ιράν
Λαουτάρο: Έχω ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ίντερ και πρέπει να συνεχίσουμε
Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ
«Δεν θέλω τη φανέλα...»-Απίθανο πανό από πιτσιρικά οπαδό της Τσέλσι