Έκλεισε το 2019 σαν Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με γκολ τον Μαρσιάλ και Ράσφορντ έφυγε με το διπλό από την έδρα της Μπέρνλι (0-2) και βρίσκεται στο -1 από την 4η θέση.

Στο Turf Moor η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ανώτερη από την Μπέρνλι έχοντας συντριπτική κατοχή (29%-71%) και έχασε απίθανη ευκαιρία για το 0-1 στο 20'. Μετά από γύρισμα του Μαρσιάλ, ο Μάρκους Ράσφορντ σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά οι αμυντικοί της Μπέρνλι έσωσαν πάνω στη γραμμή.

Η Μπέρνλι δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες, με τους «κόκκινους διαβόλους» να βρίσκουν το γκολ που έψαχναν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Μπράντον Γουίλιαμς να κλέβει τη μπάλα και ο Μαρσιάλ έκανε το 0-1 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Μαρσιάλ σκόραρε για δεύτερη φορά στο 50ο λεπτό ωστόσο, το τέρμα του Γάλλου ακυρώθηκε ως φάουλ. Στο 69' η Μπέρνλι είχε την πρώτη της μεγάλη φάση στο παιχνίδι με τον Ντε Χέα να βγάζει δύσκολα το σουτ του Μπάρντσλει. Η Μπέρνλι πίεζε στο τέλος για το γκολ της ισοφάρισης και σε αντεπίθεση στο 95ο λεπτό οι «κόκκινοι διάβολοι» κλείδωσαν τη νίκη όταν ο Τζέιμς βρήκε τον Ράσφορντ που δεν δυσκολέυτηκε να νικήσει τον Πόουπ για το τελικό 0-2.

Έτσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε με νίκη το 2019 (δεύτερη σερί μετά το 4-1 επί της Νιουκάστλ) και πλέον βρίσκεται μόνη 5η στο -1 από την Τσέλσι, που αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνου την Κυριακή. Αντίθετα οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 13η θέση και το +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε-Δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
Η Γιουβέντους «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό στη Σαρδηνία, νίκη για Λάτσιο
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League