BINTEO: Το Λονδίνο βάφτηκε «μπλε» μέσα σε τέσσερα λεπτά

Με αυτό το αποτέλεσμα η Τσέλσι κρατά γερά την 4η θέση με 35 βαθμούς και βρισκόμενη στο +4 από την 5η Γιουνάιτεντ. Η Άρσεναλ βρίσκεται πλέον με συγκομιδή 24 βαθμών στην 12η θέση.

Δικαιολογημένες φωνές των γηπεδούχων για δεύτερη κίτρινη που δεν έδειξε ο Κρεγκ Πόουσον στον Ζορζίνιο, ο οποίος τράβηξε από τη φανέλα τον Γκεντουζί στο 76ο λεπτό!

Το ματς

Οι γηπεδούχοι εισήλθαν με περίσσιο ενθουσιασμό στο ματς και το ασφυκτικό τους πρέσινγκ στην πρώτη πάσα δεν επέτρεψε στην Τσέλσι να δημιουργήσει παιχνίδι.

Οι παίκτες του Αρτέτα ευτύχησαν μάλιστα να ανοίξουν το σκορ μετά από 13 λεπτά παιχνιδιού, σε μια φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ του Οζίλ. Ο Τσέιμπερς πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ομπαμεγιάνγκ που περίμενε στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε με μια δεύτερη…

Στο 18’ λίγο έλειψε οι «κανονιέρηδες» να βρουν δεύτερο τέρμα αλλά ο Λακαζέτ δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την όμορφη αντεπίθεση που εκδηλώθηκε από τους Νάιλς, Νέλσον και Ομπαμεγιάνγκ ενώ στο 20ο λεπτό ο Τσέιμπερς τραυματίστηκε στο γόνατο και αντικαταστάθηκε τρία λεπτά αργότερα από τον Μουστάφι.

Στο δεύτερο μέρος η Τσέλσι κέρδισε μέτρα στο γήπεδο αλλά το παιχνίδι απέκτησε άγριο χαρακτήρα με σκληρά μαρκαρίσματα και νεύρα από τους παίκτες των δύο ομάδων. Ο Φρανκ Λάμπαρντ εμπιστεύτηκε στο 59ο λεπτό στον 19χρονο Ταρίκ Λάμπτεϊ την πρώτη του συμμετοχή με τους «μπλε» (σ.σ. αντικατέστησε τον Τομόρι) και εκείνος παραλίγο να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού με εκπληκτική ασίστ στον Έιμπραχαμ, η προσπάθεια του οποίου σταμάτησε στην σωτήρια προβολή του Νταβίντ Λουίζ.

Τεράστια φάση και για την Άρσεναλ στο 78ο λεπτό με τον Ομπαμεγιάνγκ να κλέβει την μπάλα από τον Καντέ μέσα στη μεγάλη περιοχή, δίνοντας την ευκαιρία στον νεοεισελθόντα Γουίλοκ να χριστεί σκόρερ. Το σουτ που επιχείρησε πέρασε ωστόσο ελάχιστα αόυτ.

Η ισοφάριση για τους «μπλε» ήρθε στο 83ο λεπτό χάρη σε μια τραγική έξοδο του Λένο. Ο Μάουντ ανέλαβε την εκτέλεση ενός στημένου μακριά από την περιοχή, ο Γερμανός τερματοφύλακας δεν βρήκε ποτέ την μπάλα και ο Ζορζίνιο σημείωσε το 1-1 προ κενής εστίας!

Η ολοκληρωτική ανατροπή ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα (87’)! Γουίλιαμ και Έιμπραχαμ ξεδίπλωσαν με υποδειγματική αντεπίθεση που ολοκληρώθηκε με «σερβιτόρο» τον Βραζιλιάνο και σκόρερ τον Άγγλο επιθετικό!

Πηγή: england365.gr

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε-Δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
Η Γιουβέντους «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό στη Σαρδηνία, νίκη για Λάτσιο
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League