BINTEO: Λύγισε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ολοκλήρωσε με χαμόγελα το 2019 η Σίτι

Το ονειρικό 2019 ολοκληρώθηκε με χαμόγελα για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία νίκησε 2-0 εντός έδρας τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και παραμένει στο κατόπι της 2ης Λέστερ!

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα έπραξε τα απολύτως απαραίτητα και λύγισε τις «λεπίδες» με δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος (52’ Αγουέρο, 82’ Ντε Μπρόινε).

Έτσι, οι «πολίτες» επέστρεψαν άμεσα στα τρίποντα και υποχρέωσαν το σύνολο του Γουάιλντερ στην πρώτη ήττα του μακριά από το «Μπράμαλ Λέιν» στο εν εξελίξει πρωτάθλημα.

Το πρώτο μέρος δεν έκρυβε πολλές συγκινήσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και συντριπτική κατοχή μπάλας, ωστόσο η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είχε τις καλύτερες στιγμές (8’ και 40’ Μουσέ, 25’ Έγκαν).

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ στο 30’ με τον Μουσέ, όμως ακυρώθηκε με τη χρήση του VAR, καθώς ο Γάλλος επιθετικός ήταν σε θέση οφσάιντ. Από την άλλη, η ομάδα του Γκουαρδιόλα έγινε απειλητική μόνο στο τελευταίο 10λεπτο του πρώτου μέρους με τον Μπερνάρντο Σίλβα (42’) και τον Ζιντσένκο (45’).

Στο 52’, οι «πολίτες» άνοιξαν το σκορ με τον Αγουέρο να εκτελεί τον Χέντερσον, σε μια φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι παίκτες της Σέφιλντ, αφού στην αρχή της η μπάλα βρήκε στον διαιτητή και άλλαξε πορεία ευνοώντας τον Ντε Μπρόινε.

Από ‘κει και πέρα, η Σίτι ήλεγξε την κατάσταση και το ρυθμό του αγώνα, με τον Βέλγο χαφ να σφραγίζει την επικράτησή της ομάδας του στο 82’ με ωραία προσπάθεια μέσα από την περιοχή.

Στο 91’, οι «λεπίδες» θα μπορούσαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, ωστόσο η κεφαλιά του Σαρπ βρήκε στο δοκάρι του Μπράβο και κάπως έτσι έμεινε το 2-0 μέχρι τέλους, με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να υποχρεώνεται στην πρώτη εκτός έδρας ήττα της στο εν εξελίξει πρωτάθλημα.
 
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος με τον διαιτητή ο Ρονάλντο, ζητούσε δύο πέναλτι
Συμφωνία του Ζιρού με την Λος Άντζελες FC
Μέσι: Όταν αισθανθώ ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθώ, θα το κάνω
Ντε Λα Φουέντε για τα γιουχαΐσματα στον Μοράτα-«Νιώθω ντροπή, αποδοκιμάζουν τον αρχηγό της Ισπανίας»