Ξέρανε την Τότεναμ η Σαουθάμπτον-ʼνετη τριάρα για τη Λέστερ

To 13ο γκολ του Ινγκς στη φετινή Premier League ήταν γρουσούζικο για την Τότεναμ καθώς έχασε από την Σαουθάμπτον (1-0) και πολύτιμο έδαφος στη μάχη της 4άδας.

Η Τότεναμ είχε την ευκαιρία να πλησιάσει στο -2 την Τσέλσι, όμως όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά αφού ηττήθηκε στο Saint Mary's από την Σαουθάμπτον, είδε τη διαφορά από την 4η θέση να αυξάνεται στους 5 βαθμούς.

Για δεύτερο σερί ματς έμεινε μακριά από τη νίκη η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος είδε τον Χάρι Κέιν να αποχωρεί τραυματίας. Αντίθετα, σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Σαουθάμπτον, που με τον Ντάνι Ινγκς να σκοράρει για 13η φορά φέτος στο πρωτάθλημα, έφτασε τις 3 νίκες στα τελευταία 4 ματς [10 βαθμοί] και απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον υποβιβασμό.

Η Λέστερ άρχισε το 2020 όπως έκλεισε το 2019, με νίκη. Παρά την απουσία του Τζέιμι Βάρντι (για προσωπικούς λόγους) η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, δεν δυσκολεύτηκε στην έδρα της Νιουκάστλ.

Στο πρώτο μέρος οι «αλεπούδες» ήταν ανώτερες και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα σε 3'. Στο 36ο λεπτό ο Αγιόζε Πέρεζ εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος της άμυνας και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0, ενώ ο Μάντισον με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Λέστερ συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο ενώ δεν απειλήθηκε καθόλου από τη Νιουκάστλ. Μάλιστα οι «αλεπούδες» πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 87ο λεπτό με απίθανο πλασέ του Τσουντουρί έξω από την περιοχή.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε-Δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
Η Γιουβέντους «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό στη Σαρδηνία, νίκη για Λάτσιο
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League