FA Cup: Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ

Το Κύπελλο Αγγλίας, ο αρχαιότερος ποδοσφαιρικός θεσμός παγκοσμίως, θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο ONE Channel με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και το επόμενο τριήμερο έχει πλούσια δράση με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Φυσικά, ξεχωρίζει το κυριακάτικο (5/1, 18:00) ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Έβερτον στο Άνφιλντ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να προβαίνει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Μιναμίνο.

Ο Γερμανός προπονητής θέλει το Κύπελλο, δεν το... σνομπάρει, όμως αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να κάνει rotation, να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν παίζουν πολύ, ξεκουράζοντας τους βασικούς και μένει να φανεί αν θα το εκμεταλλευτούν τα "ζαχαρωτά".

Σήμερα (4/1), μεταξύ άλλων, η Λέστερ φιλοξενεί τη Γουίγκαν (19:30), ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στο "Μολινό" με αντίπαλο την πάντα υπολογίσιμη Γουλβς. Οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν δύσκολη αποστολή στον αγώνα, ενώ πιο εύκολο είναι το έργο της Μάντσεστερ Σίτι που υποδέχεται την Πορτ Βέιλ.

Την Κυριακή (5/1, 16:00), η Τσέλσι φιλοξενεί τη Νότιγχαμ στο "Στάμφορντ Μπριτζ", ενώ η Τότεναμ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μίντλεσμπρο. Η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται τη Ντέρμπι Κάουντι στο "Σέλχαστ Παρκ", ενώ την Δευτέρα (6/1, 21:55) γίνεται το Άρσεναλ - Λιντς στο "Emirates".

Τον ρυθμό της αγωνιστικής θα παρακoλουθεί και θα καταγράφει η κορυφαία ομάδα αθλητικογράφων του ONE Channel. Ειδικές εκπομπές, pre και post game, όλο το τριήμερο, μας βάζουν στο ρυθμό του Κυπέλλου Αγγλίας και μας μεταφέρουν όλα όσα γίνονται πριν και μετά από κάθε ματς.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

19.25-21-30  ΓΟΥΛΒΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

15.00-15.50   PRE GAME: Μ. ΤΣΩΧΟΣ

15.55-17.55 ΤΣΕΛΣΙ-ΝΟΤΤΙΓΧΑΜ

17.55-20.00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

21.50-00.00 ΑΡΣΕΝΑΛ-ΛΙΝΤΣ

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε-Δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
Η Γιουβέντους «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό στη Σαρδηνία, νίκη για Λάτσιο
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League