ΒΙΝΤΕΟ: Λύγισε τη Λιντς του Μπιέλσα και προκρίθηκε η ʼρσεναλ

Ήταν δεδομένο ότι η Άρσεναλ θα τα έβρισκε σκούρα κόντρα στο καλοδουλεμένο σύνολο του Μαρσέλο Μπιέλσα, αυτό αποδείχθηκε, αλλά τελικά οι "κανονιέρηδες" πήραν την πρόκριση, επικρατώντας 1-0 στο Emirates.

Επόμενος στόχος για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα είναι ο 4ος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Μπόρνμουθ εκτός έδρας, ενώ η Λιντς στρέφει ολοκληρωτικά την προσοχή της στον μεγάλο στόχο της Championship και την επιστροφή της στην Premier League.

Σε ό,τι αφορά το ματς, η Λιντς ήταν η μοναδική ομάδα που υπήρχε στο γήπεδο και παρά το γεγονός ότι η Άρσεναλ είχε πολλούς βασικούς, η δουλειά του Αργεντινού τεχνικού βγήκε εντός αγωνιστικού χώρου. Οι φιλοξενούμενοι έφταναν με μεγάλη ευκολία στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο αποδείχθηκαν εξαιρετικά φλύαροι στην τελική τους προσπάθεια, κάτι που τους κόστισε με το μηδέν στην επίθεση.

Προφανώς, η εικόνα των φιλοξενούμενων αφύπνισε τους Λονδρέζους που βγήκαν πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίες και τελικά κατάφεραν να σκοράρουν έπειτα από φάση διαρκείας στο 55', με τον Νέλσον να στέλνει τελικά την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ.

Στο υπόλοιπο του ματς, η Άρσεναλ ήταν και η ίδια πιο προσεκτική πλέον στην άμυνά της και χωρίς ιδιαίτερο άγχος έφτασε στην πρόκρισή της.
 
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Η Βερόνα έκανε επικό comeback κι έφυγε με «χρυσό» βαθμό από το Μπέργκαμο
Έριξε «βόμβα» με Φελίπε Άντερσον η Παλμέιρας (pic)
Οι παίκτες της Τσέλσι... πλακώθηκαν για εκτέλεση πέναλτι-Έξαλλος ο Ποτσετίνο
Τέλος καριέρας για τον Ραούλ Γκαρθία
Καταλήγει σε Τιάγκο Μότα η Γιουβέντους ως αντί-Αλέγκρι
Πήρε εξιτήριο ο Εντικά της Ρόμα
Η Τσέλσι διέλυσε την Έβερτον με show του Πάλμερ
Ματσάρες με φόντο τα ημιτελικά του Champions League
Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε εν ώρα αγώνα και έφυγε από τη ζωή
Το πρόσωπο της χρονιάς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο