Νοκ-άουτ ο Μαγκουάιρ με θλάση στο ισχίο

Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Χάρι Μαγκουάιρ υπέστη θλάση στο ισχίο και θα αφήσει ακέφαλη την άμυνα της για τουλάχιστον έναν μήνα.

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν έφτανε η αγωνιστική κρίση και η ήττα με κάτω τα χέρια από την Μάντσεστερ Σίτι στο League Cup, ήρθε και το δυσάρεστο μαντάτο του τραυματισμού του Χάρι Μαγκουάιρ να επιδεινώσει την κατάσταση στους Κόκκινους Διαβόλους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Telegraph», ο Άγγλος αμυντικός υπέστη θλάση στο ισχίο, για αυτό και έμεινε εκτός από το ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» την περασμένη Τρίτη και ακόμα κι αν δεν έχει υπολογιστεί με ακρίβεια το διάστημα της απουσίας του, το πιθανότερο είναι να μείνει νοκ-άουτ για 4-6 εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι για έναν περίπου μήνα ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα πρέπει να βγάλει... λαγούς από το καπέλο του για να μπαλώσει το κενό στην ξεκληρισμένη οπισθοφυλακή της Γιουνάιτεντ, καθώς εκτός του Ματίας Λίντελοφ, όλοι οι υπόλοιποι σέντερ μπακ είναι παροπλισμένοι. 

Ο Τζόουνς πήρε θέση βασικού κόντρα στη Σίτι αλλά υπέστη κράμπες στο τέλος του ματς δείχνοντας ότι δεν μπορεί να προσφέρει για ολόκληρα 90λεπτα, οι Μπαϊγί και Τουανζέμπε προέρχονται από τραυματισμό και είναι ανέτοιμοι, ενώ ο Μάρκος Ρόχο παραμένει φευγάτος ενόψει χειμερινής περιόδου.

Παράλληλα, υπάρχουν πάντα και οι σημαντικές απουσίες του ΜακΤόμινεϊ και του πρόσφατα εγχειρισμένου Πογκμπά, οι οποίοι πρόκειται να επιστρέψουν από τον Φεβρουάριο και μετά.

 

Πηγή:gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Βίλας-Μπόας-«Νίκησα δύο όγκους, κόντευα να πεθάνω από ασφυξία»
Κορυφαίος «πασέρ» στην Ευρώπη ο Έντεγκαρντ
Άκυρο από τη Φέγενορντ στην πρώτη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τέβες με πόνους στο στήθος
Ο Μπαπέ θα είναι το νέο «9» της Ρεάλ Μαδρίτης
Κλοπ: Πρέπει να αντιμετωπίσεις όλες τις μικρές αναποδιές
Απαγόρευσε για άλλη μια φορά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου το Ιράν
Λαουτάρο: Έχω ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ίντερ και πρέπει να συνεχίσουμε
Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ
«Δεν θέλω τη φανέλα...»-Απίθανο πανό από πιτσιρικά οπαδό της Τσέλσι