ΒΙΝΤΕΟ: Μια από τα ίδια για ʼρσεναλ

Η Άρσεναλ κόλλησε στο 1-1 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας κι έκανε πισωγύρισμα μετά τη νίκη της κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Άρσεναλ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 12ο λεπτό ο Λακαζέτ έβγαλε κάθετα στον Ομπαμεγιάνγκ που πλάσαρε όμορφα για το 0-1. Η Πάλας πήρε τα ηνία μετά το 30ο λεπτό και στο 40’ απείλησε με μακρινό σουτ του Κουγιατέ, το οποίο έδιωξε δύσκολα ο Λένο.

Η Πάλας πίεσε στην επανάληψη και στο 54’ ο Αγιού έκανε το πλασέ από δεξιά, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα της Άρσεναλ για το 1-1. Μάλιστα ο Αγιού έγινε ο πρώτος παίκτης της Πάλας μετά τον Τζον Κρέιβεν τη σεζόν 1971-72, που σκόραρε τόσο εντός έδρας όσο κι εκτός κόντρα στην Άρσεναλ.

Στο 61’ μετά από κόρνερ από δεξιά, ο Λουίζ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά αστόχησε ενώ στο 67’ η Άρσεναλ έμεινε με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Ομπαμεγιάνγκ για σκληρό μαρκάρισμα στον Μέγιερ.

Στο 78ο λεπτό, ο Τόμκινς πήρε την κεφαλιά αλλά ο Σωκράτης έσωσε πάνω στη γραμμή και στο 83’ η Άρσεναλ έχασε απίθανη διπλή ευκαιρία. Αρχικά το σουτ του Πεπέ βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Λακαζέτ πλάσαρε πάνω στον Γκουαΐτα.

ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, ΜακΆρθουρ, Κέλι, Κέιχιλ, Τόμκινς, ΜακΚάρθι, Κουγιατέ, Μέγιερ (69’ Τοσούν), Ρίντεβαλντ, Αγιού, Ζαχά

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Παπασταθόπουλος, Κολάσινατς, Λουίζ, Οζίλ (70’ Μαρτινέλι), Τζάκα, Μάιτλαντ Νάιλς, Τορέιρα (46’ Γκουεντουζί), Λακαζέτ (90+2’ Νέλσον), Πεπέ, Ομπαμεγιάνγκ

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί