Super Ρεάλ, σήκωσε το 11ο

Η Ρεάλ σήκωσε το Σούπερ Καπ Ισπανίας για 11η φορά στην ιστορία της, καθώς νίκησε την Ατλέτικο με 4-1 στα πέναλτι κι ενώ το ματς δεν είχε σκορ μετά από 120 λεπτά. Ένα πέναλτι έπιασε ο Κουρτουά.

Στο 14ο λεπτό ο Ράμος έκανε τραγικό λάθος αλλά ο Φέλιξ από ιδανικό σημείο, πλάσαρε άστοχα, ενώ στο 43’ η κεφαλιά του Κασεμίρο πέρασε μόλις έξω.

Στο 51ο λεπτό ο Γιόβιτς έκανε την κούρσα και το σουτ από αριστερά, με την μπάλα να ξύνει το δοκάρι του Όμπλακ, ενώ στο 58’ το μακρινό σουτ του Μόντριτς έφυγε έξω.

Στο 67’ ο Βαλβέρδε βρέθηκε μόνος με τον Όμπλακ αλλά έκανε κάκιστο τελείωμα και σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία, ενώ στο 80’ ο Κουρτουά νίκησε τον Μοράτα σε τετ α τετ.

Στο 90+1’ ο Όμπλακ απέκρουσε το σουτ του Ροντρίγκο και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Στο 93’ μετά από όμορφη ενέργεια ο Βιτόλο έκανε το σουτ αλλά ο Κουρτουά του είπε όχι, ενώ στο 94’ η κεφαλιά του Χιμένες έφυγε λίγο έξω όπως κι εκείνο του Κρόος στο 100’. Στο 107’ ο Κουρτουά έσωσε με τα πόδια μετά από γυριστό του Μοράτα, ενώ στο 110’ ο Όμπλακ πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε διαδοχικά σουτ των Μόντριτς και Μαριάνο.

Στο 115’ η Ρεάλ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βαλβέρδε που έκοψε από πίσω τον Μοράτα ενώ στο 118’ ο Μεντί παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ αλλά ο Κουρτουά έσωσε.

Έτσι το ματς πήγε στα πέναλτι με τον Καρβαχάλ να εκτελεί πρώτος για το 1-0. Ο Σαούλ σημάδεψε το δοκάρι της Ρεάλ, ενώ ο Ροντρίγκο με άψογη εκτέλεση έκανε το 2-0. Ο Κουρτουά έπιασε την εκτέλεση του Παρτέι ενώ ο Μόντριτς έκανε το 3-0. Ο Τρίπιερ μείωσε σε 3-1, ενώ ο Ράμος έκανε το τελικό 4-1.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ράμος, Μεντί, Βαράν, Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος (102’ Βινίσιους), Ίσκο (60’ Ροντρίγκο), Βαλβέρδε, Γιόβιτς (83’ Μαριάνο Ντίας)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Τρίπιερ, Φελίπε, Χιμένες (98’ Σάβιτς), Λόντι (89’ Γιορέντε), Ερέρα (57’ Βιτόλο), Σαούλ, Παρτέι, Μοράτα, Κορέα, Φέλιξ (102’ Άριας)

Πηγή:aek365.org

Δειτε Επισης

Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί