Ψάχνει τον αντικαταστάτη του Σουάρες η Μπαρτσελόνα

Ο τραυματισμός του Λουίς Σουάρες και η επέμβαση στο δεξί γόνατο που θα τον κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν σόκαρε τον οργανισμό της Μπαρτσελόνα. Οι "μπλαουγκράνα" μένουν χωρίς επιθετικό στα μέσα της σεζόν την ώρα που οι υποχρεώσεις σε La Liga και Champions League ξεκινούν.

Έτσι, εν μέσω και της αναταραχής για τον πάγκο της ομάδας, οι Καταλανοί ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή που θα μπει στα παπούτσια του Ουρουγουανού και θα δώσει λύσεις, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Το προφίλ που ψάχνουν στην Μπαρτσελόνα είναι ενός ποδοσφαιριστή που θα έχει εμπειρία, όμως δεν θα είναι πολύ ακριβός.

Αυτόματα, το όνομα του Λαουτάρο Μαρτίνεζ βγαίνει από το κάδρο, καθώς ο Αργεντινός αποτελεί στόχο, όμως η απόκτησή του φαντάζει πολύ δύσκολη για τον Ιανουάριο.

Όπως αναφέρει η "Mundo", τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι των Κρίστιαν Στουάνι, Τσίμι Άβιλα, Κάρλος Βέλα, αλλά και του Γκάμπριελ Μπαρμόσα που αγωνίζεται στη Φλαμένγκο και πρόσφατα κατέκτησε το Copa Libertadores.

Για τον 33χρονο Στουάνι που αγωνίζεται στη Ζιρόνα στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, τα πράγματα φαίνονται κάπως περίπλοκα, καθώς η τιμή του πριν από λίγο καιρό ήταν στα έξι με επτά εκατομμύρια ευρώ, όμως με την ανανέωση που έγινε στο συμβόλαιό του μπήκε ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 25.000.000.

Οι "μπλαουγκράνα" δεν είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν τόσα χρήματα τώρα, πόσο μάλλον για έναν ποδοσφαιριστή που έχει πατήσει τα 33, αν και ο Ουρουγουανός ξέρει πολύ καλά τα κατατόπια στη La Liga  ενώ τη φετινή σεζόν έχει σκοράρει 16 γκολ σε 18 αναμετρήσεις.

Ο 25χρονος Άβιλα είναι ο δεύτερος που έχει ξεχωρίσει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, με τον Χιλιανό επιθετικό να έχει σκοράρει 10 γκολ σε 19 αναμετρήσεις με την Οσασούνα και το προφίλ του μοιάζει με αυτό του Σουάρες αφού κινείται και εκτός περιοχής. Μάλιστα έχει δώσει και τρεις ασίστ.

Οι δύο τελευταίοι αγωνίζονται εκτός Ισπανίας, με τον Κάρλος Βέλα που αγωνίζεται στο MLS να μην συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς δεν είναι κλασικός επιθετικός και τον Γκαμπιγκόλ που αγωνίζεται στη Φλαμένγκο, όμως ανήκει στην Ίντερ. Οι "νερατζούρι" σκέφτονται να τον παραχωρήσουν, όμως δεν συζητούν εάν στις διαπραγματεύσεις δεν μπει και το όνομα του Αρτούρο Βιντάλ.

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο