Φαβορί για τον αντι-Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα ο Σετιέν

Προσεχώς… εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ήττα (και ο τρόπος που ήρθε αυτή) από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Μάλιστα, κάποια Μέσα στην Ισπανία αναφέρουν ότι έχει ενημερωθεί ο «Τσινγκούρι» για την απόφαση της Διοίκησης, που πάρθηκε στο σημερινό Συμβούλιο.

Και τώρα ποιος, όμως;

Το θέμα πλέον είναι να βρεθεί ο διάδοχος του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού. Το πρώτο όνομα που ακούστηκε τα τελευταία 24ωρα ήταν του Τσάβι. Ωστόσο, ο πρώην άσος των Καταλανών εμφανίζεται διστακτικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τώρα, καθώς εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να κάτσει στον πάγκο της ομάδας από το καλοκαίρι και μετά.

Όπως αναφέρει η «Sport», ο Κίκε Σετιέν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να βρεθεί στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Είναι μια λύση που ξεχωρίζει αυτήν τη στιγμή, ενώ σε πρώτη φάση, φυσικά, δεν εμφανίζεται αρνητικός ο 61χρονος προπονητής.

Δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά ότι θα είναι σίγουρα ο επόμενος προπονητής των πρωταθλητών Ισπανίας και δεν φαίνεται να έχει προχωρήσει τόσο η συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά αυτήν τη στιγμή, μοιάζει να είναι το φαβορί για αντι-Βαλβέρδε.Πρόκειται για έμπειρο κόουτς, που βρέθηκε για δύο χρόνια (2017-19) στη Ρεάλ Μπέτις, ενώ από τους προηγούμενους σταθμούς της καριέρας του αυτή που ξεχωρίζει είναι η Λας Πάλμας.

Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Λαπόρτα: Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Τσάβι συνεχίζει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες
Φερνάντες: Ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δέχεσαι την κριτική
Δεν πάει στη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ, στροφή στον Λοπετέγι
Παραιτούνται μέλη του ΔΣ της Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Τσάβι να παραμείνει
Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι
Μια ανάσα από τη συμφωνία Λίβερπουλ-Σλοτ
Οι αλλαγές έστειλαν την Αταλάντα στον τελικό!
Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά