Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ο Χακάν Σουκούρ βιοπορίζεται ως οδηγός ταξί στις ΗΠΑ

  14/01/2020 14:18
Ο Χακάν Σουκούρ βιοπορίζεται ως οδηγός ταξί στις ΗΠΑ

Ο Χακάν Σουκούρ βιοπορίζεται ως οδηγός ταξί στις ΗΠΑ

  14/01/2020 14:18
Η ζωή ενός από τα μεγαλύτερα αστέρια που έχει βγάλει ποτέ το τουρκικό ποδόσφαιρο έχει πάρει μια απίστευτη τροπή, εξαιτίας της εχθρικής του σχέσης με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Ο ποδοσφαιριστής που μεγαλούργησε σε συλλογικό επίπεδο με τη Γαλατάσαραϊ (κατά κύριο λόγο) και με την εθνική Τουρκίας (με 51 γκολ σε 112 συμμετοχές), πλέον ζει στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ και βιοπορίζεται ως οδηγός ταξί Uber και πωλητής βιβλίων.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε ενταχθεί στο κόμμα του Τούρκου προέδρου το 2011, αλλά το 2013 αποχώρησε εξαιτίας διαφωνιών που προέκυψαν. Από τότε ξεκίνησαν και τα τεράστια προβλήματά του, που τον οδήγησαν να μετακομίσει στις ΗΠΑ. Η κυβέρνηση Ερντογάν «πάγωσε» όλα του τα περιουσιακά στοιχεία, ενώ φυλακίστηκε και ο πατέρας του, ο οποίος ακόμη βρίσκεται σε κατ΄ οίκον περιορισμό: «Τότε άρχισε η εχθρική συμπεριφορά απέναντι μου. Πετούσαν πέτρες στην μπουτίκ της γυναίκας μου, ενοχλούσαν τα παιδιά μου στον δρόμο. Με απειλούσαν και όταν έφυγα, μου πήραν όλη μου την περιουσία», είπε ο 48χρονος.

Πλέον έφθασε να βιοπορίζεται με μεγάλη δυσκολία στις ΗΠΑ, αφού, όπως ισχυρίζεται, ο Ερντογάν του τα πήρε όλα: «Δεν μου έχει απομείνει τίποτα σε κανένα μέρος του κόσμου. Ο Ερντογάν με απέκλεισε από όλα, το δικαίωμά μου στην ελευθερία, το δικαίωμα μου να εκφράζω την άποψή μου ελεύθερα, το δικαίωμά μου στην εργασία. Μπορούν να μου πουν ποιο είναι το έγκλημα μου; Με αποκαλούν προδότη και τρομοκράτη. Αγαπάω την χώρα μου, την σημαία μας».
 
Πηγή: sport-fm.gr
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας