Πήρε πρόκριση, έχασε Ράσφορντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας προκρίθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Γουλβς.

Μετά το 0-0 στο «Molineux» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε την Γουλβς με φόντο την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Η σκληροτράχηλη Γουλβς μπήκε δυνατά στο «θέατρο των ονείρων» και σκόραρε στο 10ο λεπτό, με τον Πέδρο Νέτο ωστόσο το VAR είχε άλλη... άποψη και ακύρωσε το γκολ του Πορτογάλου σωστά για χέρι. Η Γιουνάιτεντ είχε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Μάτα και Μαρσιάλ αλλά, έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Ρούντι που κράτησε το μηδέν στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν αρκετά καλύτεροι και μέσα σε δύο λεπτά απείλησαν δύο φορές την εστία των φιλοξενούμενων (50',52') με τους Μάτα και Τζέιμς ωστόσο να μην μπορεί να ανοίξουν το σκορ. Η... λύτρωση για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ήρθε στο 67ο λεπτό όταν ο Μάτα μετά από εξαιρετική πάσα του Μαρσιάλ πλάσαρε ιδανικά τον Ρούντι για το 1-0. 

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν είχαν πρόβλημα να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα και να πάρουν την πρόκριση στην 4η φάση του κυπέλλου Αγγλίας όπου θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Γουότφορντ ή Τρανμίρ. Ωστόσο στο 79' το Ολντ Τραφορντ «πάγωσε» καθώς, ο Μάρκους Ράσφορντ αποχώρησε τραυματίες μόλις τέσσερις ημέρες πριν το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ.

Πηγή:sdna.gr

 

Δειτε Επισης

Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ
Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Σίτι από το Μπράιτον
Τέλος η σεζόν για τον Ένζο Φερνάντες
Σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ με τον Τιράμ η Παρί Σεν Ζερμέν
Ποδοσφαιριστές στη Βραζιλία έκαναν τους... νεκρούς για να τιμήσουν τον πρόεδρο τους που έχει γραφείο κηδειών
Λαπόρτα: Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Τσάβι συνεχίζει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες
Φερνάντες: Ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δέχεσαι την κριτική
Δεν πάει στη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ, στροφή στον Λοπετέγι
Παραιτούνται μέλη του ΔΣ της Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Τσάβι να παραμείνει