Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Δεν τα παρατάει η Νάπολι για Τσιμίκα

  19/01/2020 18:46
Δεν τα παρατάει η Νάπολι για Τσιμίκα

Δεν τα παρατάει η Νάπολι για Τσιμίκα

  19/01/2020 18:46

Η Νάπολι παρά την στασιμότητα στις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Κώστα Τσιμίκα σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Την στιγμή που η Άρσεναλ φέρεται να παρακολουθεί τις εξελίξεις σε ότι αφορά τον Κώστα Τσιμίκα και το ενδεχόμενο πώλησης του από πλευράς Ολυμπιακού, οι Ιταλοί επιμένουν πως η Νάπολι σε καμία περίπτωση δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες της για την απόκτηση του 23χρονου αριστερού μπακ.

Παράλληλα, υποστηρίζουν πως εάν δεν παραχωρηθεί ο Φαουζί Γκουλάμ δεν γίνεται να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Τσιμίκα. Πάντως εκφράζεται πως αυτό θα συμβεί μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και δεν υπάρχει καμία βιασύνη από την πλευρά του αθλητικού διευθυντή των «Παρτενοπέι», Κριστιάνο Τζουντόλι.

Ο διεθνής μπακ παραμένει ψηλά στη λίστα της Νάπολι και η ιταλική ομάδα αναμένεται να επιστρέψει σύντομα για την απόκτηση του, καταθέτοντας νέα βελτιωμένη πρόταση σε μια προσπάθεια να καλυφθούν οι απαιτήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Πηγή:gazzetta.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας