Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Μασκοφόροι έκλεψαν εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου της Μπαρτσελόνα

  20/01/2020 19:54
Μασκοφόροι έκλεψαν εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου της Μπαρτσελόνα

Μασκοφόροι έκλεψαν εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου της Μπαρτσελόνα

  20/01/2020 19:54

Η Ιμπίθα ανακοίνωσε ότι «ακύρωσε» σαράντα εισιτήρια που εκλάπησαν από τα γραφεία της, για το ιστορικό παιχνίδι με την Μπάρτσα

Φίλαθλοι της Ιμπίθα, της ομάδας τρίτης κατηγορίας που θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα σε νοκ άουτ αγώνα για την φάση των «32» του Κυπέλλου Ισπανίας (Τετάρτη 22/01, 20:00), έφτασαν στο σημείο να διανυκτερεύσουν έξω από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Καν Μίσες», ώστε να εξασφαλίσουν ένα μαγικό χαρτάκι.

Υπήρξαν, όμως, και πιο... πονηροί. Τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/01), δύο μασκοφόροι παραβίασαν τα γραφεία του συλλόγου των Βαλεαρίδων Νήσων και έκλεψαν σαράντα εισιτήρια για το ιστορικό παιχνίδι, ενέργεια που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

Η Ιμπίθα εξέδωσε άμεσα ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της, μέσω της οποίας εξήγησε ότι έχουν εντοπιστεί σε ποιο σημείο του γηπέδου βρίσκονταν τα συγκεκριμένα εισιτήρια και έσπευσε να τα ακυρώσει.

Αυτό σημαίνει ότι οι «ποντικοί» δεν θα μπορέσουν να τα χρησιμοποιήσουν για να μπουν στο γήπεδο, αλλά ούτε και να τα (μοσχό)πουλήσουν στην «μαύρη αγορά» που δεδομένα θα υπάρξει, για ένα πολύ ξεχωριστό παιχνίδι στα μόλις τέσσερα χρόνια ιστορίας της Ιμπίθα.

Πηγή:gazzetta.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας