ΒΙΝΤΕΟ: Ανατροπή τίτλου για Ίντερ κόντρα στη Μίλαν

Το όσκαρ ανατροπής πηγαίνει στην Ίντερ. Οι Νερατζούρι γύρισαν μέσα σε 25 λεπτά από το 0-2 της Μίλαν στο ημίχρονο και διεύρυναν εμφατικά το αήττητο σερί τους στα εννιά ντέρμπι (4-2), πιάνοντας την Γιουβέντους στην κορυφή της Serie A.  

Για ένα ημίχρονο ήταν «Inter Merda». Στο δεύτερο 45λεπτο μεταμορφώθηκε στην εν δυνάμει νέα πρωταθλήτρια Ιταλίας. Πολύ περισσότερο, στην απαστράπτουσα κυρίαρχο του Μιλάνου των τελευταίων χρόνων, με την τελευταία ήττα σε «Derby Della Madonnina» από το 2016 να φαντάζει αμυδρή ανάμνηση. 

Ο Αντόνιο Κόντε έμεινε αήττητος στην καριέρα του κόντρα στην Μίλαν. Ομοίως και οι Νερατζούρι, για έννατο συνεχόμενο ντέρμπι, ισοφαρίζοντας το μεγαλύτερο σερί τους από το 1959. Για να συμβούν όλα αυτά, όμως, έπρεπε να γραφτεί σενάριο οσκαρικών προδιαγραφών. Μια ανατροπή επικών διαστάσεων για το τελικό 4-2, που έστειλε μήνυμα και συγκάτοικο στην πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Το πρώτο κεφάλαιο της «ταινίας» στο «Μεάτσα» προσέφερε και πανίσχυρη υποψηφιότητα για βραβείο α' ανδρικού ρόλου. Ο σταρ του Μιλανέζικου «σινεμά», Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, έκανε του... κεφαλιού του στο πρώτο ημίχρονο και θύμισε την Μίλαν του παρελθόντος. Δύο κεφαλιές, η μία εξελίχθηκε σε ασίστ για το 0-1 του Ρέμπιτς στο 40', η δεύτερη για το 5ο του γκολ σε τέσσερα αντίστοιχα ντέρμπι με την φανέλα των Ροσονέρι στο 45', σε ένα κυριαρχικό 45λεπτο όπου ο Τσαλχάνογλου είχε και δοκάρι στο 20'΄.

Αυτό που έμελλε να συμβεί μετά την ανάπαυλα, ισορροπούσε ανάμεσα σε περιπέτεια και sci-fi αφήγημα. Η Ίντερ έφτασε μέσα σε δύο λεπτά να ισοσταθμίζει το ματς χάρη στους κεντρικούς χαφ της, με το εντυπωσιακό ξερό σουτ του Μπρόζοβιτς στο 51' και το τελείωμα του Βεσίνο με εξουδετερωμένο τον Ντοναρούμα, μετά από ασίστ του ανεβασμένου Σάντσες. Το 0-2 έγινε 2-2 αστραπιαία και το όσκαρ παραγωγής ήταν έτοιμο να χαρίσει στους Νερατζούρι την απόλυτη ανατροπή.

Ο Στέφαν Ντε Φράι, με την συμπλήρωση 70 λεπτών σκόραρε υπέροχα με κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής και έθεσε τους οπαδούς της Ίντερ φαβορί για το όσκαρ καλύτερων εφέ. Κι αν αυτό το ματς δεν είχε το φινάλε που του αναλογούσε, θα μιλούσαμε για παράδοξο.

Στις καθυστερήσεις του ματς, ο Ζλάταν έφτασε κοντά στο να στρέψει τα φώτα και πάλι πάνω του, για το καλό της ομάδας του, όμως, η κεφαλιά του από την μικρή περιοχή σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι. Στιγμές αργότερα, με τον ίδιο τρόπο ο Ρομέλου Λουκάκου δεν λάθεψε και άφησε το αποτύπωμά του, στο ματς-αδιαμφισβήτητο νικητή του όσκαρ καλύτερης ταινίας, στη φετινή Serie A.

Πλέον, η Ίντερ κάνει παρέα στην Γιουβέντους, με 54 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας και έναν βαθμό χαμηλότερα ακολουθεί η Λάτσιο. Σε μια μάχη για τρεις, την πιο αμφίρροπη των τελευταίων χρόνων για το πολυπόθητο Σκουντέτο

Ίντερ (Κόντε): Παντέλι, Γκοδίν, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Καντρέβα (80' Μόουζες), Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα, Γιανγκ, Λουκάκου, Σάντσες (71' Έρικσεν)

Μίλαν (Πιόλι): Ντοναρούμα, Κόντι, Κίερ, Ρομανιόλι, Ερνάντεθ, Καστιγιέχο (80' Λεάο), Κεσιέ (81' Πακετά), Μπενασέρ, Ρέμπιτς (84' Μποναβεντούρα), Τσαλχάνογλου, Ιμπραΐμοβιτς

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος με τον διαιτητή ο Ρονάλντο, ζητούσε δύο πέναλτι