Παρί και Τσέλσι διεκδικούν τον Χέντερσον της Σέφιλντ

Έφυγε δανεικός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εντυπωσιάζει με την ωριμότητα του στην εκπληκτική Σέφιλντ και ήδη οι πρώτες σειρήνες ηχούν για τον 22χρονο Ντιν Χέντερσον, με το ESPN να κάνει λόγο για ενδιαφέρον των Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι.

Η φετινή Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αναδεικνύει νέους ήρωες και προσφέρει αποκαλύψεις στο ευρύ κοινό. Μια εξ αυτών είναι και ο βασικός της τερματοφύλακας, ο Ντιν Χέντερσον, ο οποίος παραχωρήθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να μην «καεί» από την παρουσία των Ντε Χέα και Ρομέρο και εν τέλει λυτρώνεται στις Λεπίδες.

Μόλις στα 22 του χρόνια, ο νεαρός κίπερ βούτηξε αμέσως στα βαθιά, καθώς ο Κρις Γουάιλντερ τον έχρισε ενδεκαδάτο από την εκκίνηση της φετινής Premier. Μέχρι σήμερα, τον έβγαλε μόλις μία φορά από το αρχικό σχήμα και πλέον μετράει 24 συμμετοχές αλλά και την τρίτη καλύτερη επίδοση σε clean sheets στο πρωτάθλημα (8), λιγότερες μόνο από τους Άλισον και Πόουπ. Ειρωνικά, μετρά τρεις περισσότερες από τον Νταβίντ Ντε Χεά, τον λόγο που θα έμενε υπό σκιά αν αγωνιζόταν φέτος στους Κόκκινους Διαβόλους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN, τόσο η Τσέλσι όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζουν την περίπτωση του, την ώρα που η Μάντσεστερ δείχνει διατεθειμένη να τον επαναφέρει στις τάξεις της. Κάτι τέτοιο, βεβαίως, θα σήμαινε την υποχώρηση του ξανά σε Νο2, καθώς ο Ισπανός κίπερ μοιάζει ακούνητος κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας του Σόλσκιερ και με δεδομένο το ενδιαφέρων συλλόγων επιπέδου Champions League, το άμεσο μέλλον του θεωρητικά ανήκει μακριά από το «Old Trafford».

Δειτε Επισης

Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί
Πρόστιμο στην Μπαρτσελόνα για τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της
Είπε αντίο στην Ευρώπη o ΠΑΟΚ με κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ
Τα highlights από τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε
Πρόκριση για Ρόμα, Λεβερκούζεν, Μαρσέιγ και Αταλάντα στα ημιτελικά του Europa League
Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference
Μεγάλη πρόκριση η Ρόμα, ακάθεκτη για κούπα η Λεβερκούζεν και εκτός Ευρώπης η Λίβερπουλ