«Είναι όλα ψέματα, έχουν ελεγχθεί τα πάντα»

Η Μάντσεστερ Σίτι βροντοφωνάζει πως έχει υποστεί αδικία η οποία είναι βασισμένη σε ψευδή στοιχεία και ψεύτικες κατηγορίες και αυτό θέλησε να τονίσει σε νέα τοποθέτησή του ο εκτελεστικός διευθυντής των «πολιτών», Φεράν Σοριάνο. 

Οι «γαλάζιοι» του Μάντσεστερ συνεχίζουν τον αγώνα τους για τη δικαίωση που ισχυρίζονται ότι ψάχνουν μετά τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω παραβάσεων στους κανονισμούς του Financial Fair Play. 

Όπως ανέφερε ο Σοριάνο στην πιο πρόσφατη αναφορά του: «Το πιο σημαντικό που έχουμε και θέλουμε να πούμε είναι πως όλες οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Δεν είναι τίποτα αλήθεια. Οι οπαδοί μας μπορούν να είναι σίγουροι για δυο πράγματα. Το ένα είναι ότι οι κατηγορίες που μας προσάπτουν είναι ψευδείς. Το άλλο είναι ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το αποδείξουμε. Νιώθουμε τη στήριξη του κόσμου μας και δεν θα τους απογοητεύσουμε.

Ο ιδιοκτήτης δεν έχει βάλει χρήματα στο κλαμπ με παράτυπο τρόπο. Είμαστε κερδοφόρος οργανισμός δεν έχουμε χρέη, οι λογαριασμοί μας έχουν ελεγχθεί πολλές φορές, όλα είναι πεντακάθαρα. Μακάρι όλα να τελειώσουν μέχρι το καλοκαίρι...». 

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Εξωπραγματικά έσοδα για τη FIFA από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Η Μπάγερν εξετάζει και την περίπτωση του Ενκουνκού
BINTEO: Απίθανος Μέσι στο MLS-Έχει πετύχει δύο γκολ σε πέντε σερί ματς της Ίντερ Μαϊάμι
Πρόεδρος Σπόρτινγκ για Γκιόκερες: Κανείς δεν είναι πάνω από το συμφέρον της ομάδας
Για τον πρώτο τίτλο της σεζόν Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν
Προφορική συμφωνία Ατλέτικο-Ίντερ Μαϊάμι για τον Ντε Πολ
Συγκινεί ο Πέδρο Νέτο-«Θέλω να κατακτήσω το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για τον Ντιόγκο»
Αποχαιρέτησε τη Ρεάλ ο Μόντριτς
ΒΙΝΤΕΟ: Αλαλούμ με τον καπετάνιο του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Βόλο
ΒΙΝΤΕΟ: Αποθεώθηκε και έκλαψε στην επιστροφή του μετά από 18 χρόνια στη Ροζάριο Σεντράλ o Nτι Μαρία