Η Αταλάντα διέλυσε τη Βαλένθια και βλέπει προημιτελικά

Δεν έχει ταβάνι η Αταλάντα του Τζιάν Πιέρο Γκαζπερίνι. H«LaDea» διέσυρε τη Βαλένθια μέσα στο «Σαν Σίρο» με 4-1 και απόκτησε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του ChampionsLeague.

Στο 5ο λεπτό ο Ίλισιτς πάτησε στον Γκόμες που σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά έξω, ενώ στο 8’ η Αταλάντα έβγαλε φοβερή αντεπίθεση, ο Ίλισιτς έβγαλε τον Πάσαλιτς μόνο με τον Ντομενέκ, πλάσαρε αλλά ο Ισπανός κίπερ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση.

Ωστόσο στο 16ο λεπτό, ο Πάπου Γκόμες σέντραρε γλυκά από αριστερά και ο Χάτεμπουρ με προβολή από κοντά έκανες το 1-0.

Στο 21’ ο Αταλάντα αναπτύχθηκε όμορφα, η μπάλα έφτασε αριστερά στον Γκόζενς που έκανε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ του Ντομενέκ, ενώ στο 30’ ο Τόρες βρέθηκε δεξιά στην περιοχή της Αταλάντα, έκανε το πλασέ στην κλειστή γωνία και η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Γκολίνι. Μάλιστα στο 35’ ο Γουέδες μπήκε μόνος του στην περιοχή από αριστερά, έκανε κάτι σαν γύρισμα αλλά ο Μανγκαλά δεν πρόλαβε σε κενή εστία, ενώ στο 42’ ο Ίλισιτς πήρε την μπάλα στο ύψος της περιοχής, γύρισε και με ένα απίθανο σουτ έκανες το 2-0.

Στο 50’ ο Γκόμες πάτησε περιοχή από αριστερά κι έκανες το γύρισμα αλλά η μπάλα, κόντραρε και πέρασε μόλις έξω, ενώ στο 52’ ο Σολέρ από κοντά έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα έφυγε έξω.

Μάλιστα στο 57’ ο Φρόιλερ με απίθανο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0 για την Αταλάντα ενώ στο 61’ μετά από λάθος στην άμυνα τον Ιταλών, ο Μάξι Γκόμες βρέθηκε μόνος με τον Γκολίνι αλλά πλάσαρε πάνω του.

Το ματς είχε φοβερό ρυθμό και στο 63’ ο Χάτεμπουρ έφυγε από δεξιά στην κόντρα και με ξερό σουτ έκανε το 4-0 αλλά στο 66’ ο Τσερίσεβ με όμορφο συρτό σουτ έξω από την περιοχή, μείωσε σε 4-1.

Στο 70’ ο  Τόρες σέντραρε από δεξιά, ο Μάξι Γκόμες δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα εξ επαφής και στη συνέχεια ο Τσερίσεβ σούταρε πάνω στο στήθος του Γκολίνι, ενώ στο 83’ ο Πάσαλιτς πλάσαρε άστοχα από καλό σημείο.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Παλομίνο, Τολόι, Χάτεμπουρ, Καλντάρα (75’ Σαπάτα), Γκόζενς, Φρόιλερ, Γκόμες (81’ Μαλινόβσκι), Ντε Ρόουν, Πάσαλιτς (90+1’ Ταμέζε), Ίλισιτς

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντομενέκ, Μανγκαλά, Βας, Γκαγιά, Ντιακαμπί, Παρέχο, Τόρες., Κοντογκμπιά, Γουέδες (64’ Τσερίσεβ), Σολέρ, Μάξι Γκόμες (73’ Γκαμεϊρό)

Δειτε Επισης

Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ο Ντάνι Άλβες διοργάνωσε πάρτι μετά την αποφυλάκιση του για τα γενέθλια του πατέρα του
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο