ΒΙΝΤΕΟ: Μέγας είσαι Μέσι και θαυμαστά τα έργα σου

Για όσους τυχόν ανησύχησαν που ο Λιονέλ Μέσι είχε να σκοράρει για τέσσερα παιχνίδια, ο Αργεντινός απάντησε πως είναι καλά. Με ένα καταπληκτικό καρέ διέλυσε μόνος του την Εϊμπάρ (5-0) και επανέφερε την Μπαρτσελόνα στην κορυφή.

Με δαύτον είδηση δεν είναι όταν σκοράρει, αλλά όταν δεν σκοράρει. Ο Λιονέλ Μέσι έμεινε μακριά από τα δίχτυα για 4 συνεχόμενα παιχνίδια (η μεγαλύτερη περίοδος ανομβρίας τα τελευταία 6 χρόνια) και όλος ο πλανήτης άρχισε να αναρωτιέται αν τρέχει κάτι με αυτόν!

Τίποτα δεν τρέχει. Απλώς έτυχε και δεν σκόραρε σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια. Ανθρώπινο είναι. Συμβαίνει. Αυτή που πλήρωσε τα σπασμένα ήταν η Εϊμπάρ που δέχθηκε όλη την οργή του Αργεντινού μάγου πάνω της.

Η ποδιά που σκάει στο απίστευτο σόλο με το οποίο κάνει το 1-0 (14’) είναι αιτία για τον αμυντικό που την έφαγε να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Με ένα ακόμα σλάλομ, που τελείωσε με αριστερό διαγώνιο σουτ ο Μέσι έκανε το 2-0 (37’) και μολονότι πρόσφερε στο πιάτο το 3-0 στον Γκριεζμάν τρία λεπτά αργότερα, ο Γάλλος έκανε άτσαλο κοντρόλ και ο Αργεντινός είπε να του δείξει πως γίνεται η δουλειά (40’), φτάνοντας στο χατ-τρικ από το ημίχρονο.

Δύο γκολ από Λανγκλέ (76’) και Βιδάλ (82’) που ακυρώθηκαν μέσω VAR κράτησαν προσωρινά χαμηλά τον δείκτη του σκορ, όμως στο τέλος σε πρωταγωνιστικό ρόλο βρέθηκε ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 72ο λεπτό.

Στο ντεμπούτο του, ο Δανός επιθετικός άφησε το αποτύπωμα του αφού με δύο σεντερφορίσιες κινήσεις είχε συμμετοχή στα δύο τελευταία γκολ από Μέσι (88’) και Αρτουρ (89’) στο χορταστικό 5-0 που φέρνει την Μπαρτσελόνα ξανά στην κορυφή (με ένα παιχνίδι περισσότερο) μία εβδομάδα πριν από το μεγάλο clasico της Μαδρίτης.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί
Πρόστιμο στην Μπαρτσελόνα για τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της
Είπε αντίο στην Ευρώπη o ΠΑΟΚ με κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ
Τα highlights από τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε
Πρόκριση για Ρόμα, Λεβερκούζεν, Μαρσέιγ και Αταλάντα στα ημιτελικά του Europa League
Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference
Μεγάλη πρόκριση η Ρόμα, ακάθεκτη για κούπα η Λεβερκούζεν και εκτός Ευρώπης η Λίβερπουλ