Σε 7 χρόνια στην Τσέλσι είχε χάσει λιγότερα ματς ο Αζάρ

Έχοντας ήδη απουσιάσει από 20 παιχνίδια και έχοντας μπροστά του αρκετό καιρό μέχρι την επόμενη επιστροφή μετά και το νέο πρόβλημα τραυματισμού, ο Εντέν Αζάρ σίγουρα μπορεί να σκεφτεί ότι κάποιος... καταράστηκε τη μεταγραφή του στη Ρεάλ.

Ο Βέλγος σούπερ σταρ το καλοκαίρι του 2019 έπειτα από μια 7ετία με επιτυχίες στην Τσέλσι, αποφάσισε ν' αφήσει τους «μπλε» και να πάρει τη μεταγραφή – όνειρο για την οποία ευχόταν από μικρό παιδί.

Ήθελε να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης και το κατάφερε φροντίζοντας να φύγει με τον καλύτερο τρόπο από το Λονδίνο, προσφέροντας και το πιο πρόσφατο ευρωπαϊκό τρόπαιο στους «μπλε», στον τελικό του Europa League στο Μπακού τον Μάιο του 2019.

Μέχρι στιγμής, ο Αζάρ έχει απουσιάσει από 20 παιχνίδια της «βασίλισσας» τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχοντας ταλαιπωρηθεί πολύ από πρόβλημα στον αστράγαλο.

Αυτό, επέστρεψε στην ήττα (1-0) από τη Λεβάντε και πλέον γίνεται λόγος ακόμα και για απουσία δύο μηνών! Προς το παρόν χάνει το πρώτο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι την Τετάρτη για τους «16» του Champions League και το μεγάλο clasico με τη Μπαρτσελόνα την 1η Μαρτίου.

Με αυτά τα 2 ματς, το σύνολο των αγώνων από τους οποίους έχει απουσιάσει ο Αζάρ φτάνουν στους 22, που σημαίνει ότι ξεπερνώνται τα 20 παιχνίδια από τα οποία είχε λείψει σε... 7 χρόνια θητείας στην Τσέλσι!

Την τρέχουσα σεζόν έχασε τρία ματς από τον Αύγουστο ως τον Σεπτέμβριο, άλλο ένα στη μια εβδομάδα που έμεινε εκτός δράσης από τα τέλη του Νοέμβρη μέχρι τις αρχές του Δεκέμβρη και 16 αναμετρήσεις στο δίμηνο Δεκεμβρίου – Φεβρουαρίου...

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί