Δευτέρα, 30 Μαρτίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στέρλινγκ-«Η κόρη μου τραγουδάει συνέχεια συνθήματα για τον Σαλάχ»

  25/02/2020 15:52
Στέρλινγκ-«Η κόρη μου τραγουδάει συνέχεια συνθήματα για τον Σαλάχ»

Στέρλινγκ-«Η κόρη μου τραγουδάει συνέχεια συνθήματα για τον Σαλάχ»

  25/02/2020 15:52

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ… μίλησε για την αγάπη που τρέφει η κόρη του για την μεγάλη αντίπαλο, Λίβερπουλ!

Ο Στέρλινγκ έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στην ισπανική ιστοσελίδα «AS», μιλώντας για την δύσκολη παιδική του ηλικία. Αναφέρθηκε στα όνειρα του που έγιναν πραγματικότητα, ενώ μίλησε και για την κόρη του… η οποία τον πικάρει τραγουδώντας συνθήματα για τον Σαλάχ!

«Το ποδόσφαιρο με βοήθησε να ξεφύγω από τα δύσκολα παιδικά χρόνια. Ήταν ένα μέρος που μπορούσαν να γελάσω και να απολαύσω τον εαυτό μου. Όταν θυμάμαι το τι είχε γίνει όσο ήμουν παιδί, τότε πεισμώνω και θέλω να δουλέψω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η μητέρα μου, μου έχει μάθει να παλεύω και να δουλεύω σκληρά. Όταν ακούω για κίνητρο είναι το πρώτο πρόσωπο που μου έρχεται στο μυαλό», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Το να παίξω στο Έιτχαντ και το Γουέμπλεϊ ήταν ένα όνειρο που είχα από το ξεκίνημα. Κοιτάς το Γουέμπλεϊ και λες πως ίσως κάποια μέρα αξιωθώ να αγωνιστώ σε αυτό το γήπεδο. Ήταν το πρώτο όνειρο που έκανε, πραγματικά», είπε.

«Η αλήθεια είναι πως η κόρη μου έχει πάρει αρκετά χαρακτηριστικά από εμένα. Της αρέσει να τραγουδάει συνθήματα για τον Σαλάχ σε μένα. Ξέρει την αντιπαλότητα που έχουν οι δύο ομάδες και θέλει να με “προκαλεί” λέγοντας συνθήματα για την Λίβερπουλ. Αυτή είναι η προσωπικότητα της», ανέφερε.

Πηγή: Sportking.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας