Μπλόκαρε τον Μέσι, έμεινε όρθια η Νάπολι

Ο Τζενάρο Γκατούζο κέρδισε την τακτική μάχη από τον Κίκε Σετιέν, πήγε το ματς εκεί που ήθελε, όμως ένα γκολ του Γκριεζμάν χάλασε τα σχέδια της Νάπολι που έμεινε στο 1-1 με την Μπαρτσελόνα.

Το πλάνο του Γκατούζο ήταν βγαλμένο από τις ένδοξες ημέρες του κατενάτσιο. Άμυνα πολύ πολύ χαμηλά, με 11 παίκτες σε λίγα τετραγωνικά, ώστε να κλείσουν όλοι οι χώροι. Όντως, σε αυτό το μπουλούκι η Μπαρτσελόνα τα βρήκε μπαστούνια. Μπορεί το ποσοστό κατοχής της στο πρώτο μέρος να έφτασε στο 70%, όμως τελείωσε με μία τελική και καμία σημαντική στιγμή μπροστά στην εστία του Οσπίνα.

Κι όχι μόνο αυτό. Βρέθηκε και πίσω στο σκορ, αφού στην πρώτη σημαντική κατεβασιά των γηπεδούχων, ο Σεμέντο γλίστρησε, η μπάλα έφτασε στον Μέρτενς και εκείνος με απίθανο φαλτσαριστό δεξί, άφησε στήλη άλατος τον Τερ-Στένγκεν για το 1-0 (30’). 

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Aνανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και πήγε δανεικός στη Μονακό ο Άνσου Φατί
Ο Φερμίν Λόπεθ αρνείται να πάρει μεταγραφή-Yπαρκτή η ανάγκη για πωλήσεις στη Μπαρτσελόνα
Φροντιστής αποκαλύπτει το παρασκήνιο στην Premier League-«Όπλα, σφαίρες, χορεύτριες και παράνομος τζόγος»
Οκτώ βασικοί αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου
Εξασφάλισε το «ναι» της Γιουνάιτεντ για τον Χόιλουντ η Ίντερ
Κλείνει και τον Ριτσάρλισον η Γαλατάσαραϊ
Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου ο Ράσφορντ
Προς Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Αλεξανδρόπουλος
Λαουτάρο Μαρτίνεζ μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ-Όποιος δεν θέλει να μείνει πρέπει να φύγει
Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με τον Βάρντι η Ρέιντζερς