«Η Γιουβέντους αξίζει το Τσάμπιονς Λιγκ, έχει κάνει πολλές θυσίες»

Την πεποίθηση του ότι η Γιουβέντους αξίζει να κατακτήσει το φετινό Champions League εξέφρασε σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός των «μπιανκονέρι» Κλαούντιο Μαρκίζιο.

Αισιόδοξος ότι η Γιουβέντους μπορεί να κατακτήσει το φετινό Champions League εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο πάλαι ποτέ άσος της ομάδας του Τορίνο Κλαούντιο Μαρκίζιο.

Παράλληλα ο ίδιος εξέφρασε την πικρία του, για το ότι δεν κατάφερε όσο αγωνιζόταν στους «μπιανκονέρι» να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης φορώντας την φανέλα τους.

«Δεν με ενοχλεί που δεν σήκωσα το όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα με τους "μπιανκονέρι". Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν κατάφερα να πάρω το Τσάμπιονς Λιγκ, ιδίως σε έναν παρατεταμένο κύκλο επιτυχιών σαν αυτόν που βίωσε ο σύλλογος. Ελπίζω οι παλιοί μου συμπαίκτες να τα καταφέρουν, διότι το αξίζουν, έπειτα από όλες τις θυσίες που έχουν κάνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός μεσοεπιθετικός που φόρεσε την φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας» επί 13 χρόνια.

Το 2007-2008 δόθηκε δανεικός στην Έμπολι, ενώ μετά την φυγή του από την Γιουβέντους μετακόμισε στην Ρωσία και την Ζενίτ, όπου και αγωνίστηκε μόλις μία σεζόν, καθώς αποσύρθηκε από την ενεργό δράση σε ηλικία 34 χρονών.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Παγκόσμιο Συλλόγων: Τα «καμπανάκια» που χτύπησαν στις ΗΠΑ ενόψει του Μουντιάλ 2026
Γερό μπάσιμο της Ίντερ για την απόκτηση του Λούκμαν από την Αταλάντα
Βανδάλισαν την τοιχογραφία του Γιαμάλ στη Βαρκελώνη, μετά το αμφιλεγόμενο πάρτι γενεθλίων του
Μόντριτς: «Η Μίλαν δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη με την μετριότητα-Είμαι εδώ για τίτλους»
Ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία για Γιακουμάκη
Ο Λούκας Βάσκεθ αποχώρησε από τη Ρεάλ ύστερα από 18 χρόνια
Ο Λουίς Ντίας θέλει να φύγει από τη Λίβερπουλ
Υπογράφει στην Άρσεναλ μέχρι το 2030 ο Μαντουέκε
Ισπανός πολιτικός για Γιαμάλ: Πρέπει να τον βοηθήσουμε να καταλάβει γιατί αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό
Ο Μαρτίνες εκλεκτός της Γιουνάιτεντ για τον άσο μετά τον τραυματισμό του Ονάνα