ΒΙΝΤΕΟ: Στην κορυφή με βασιλικό διάταγμα η Ρεάλ

Είναι πλέον γεγονός. Η Ρεάλ κέρδισε σε Κλάσικο μετά από 4 ολόκληρα χρόνια και μέσα στο «Μπερναμπέου» μετά από 6 χρόνια. Οι Μαδριλένοι κέρδισαν με 2-0 την Μπαρτσελόνα και πέρασαν ξανά στην κορυφή.

Στο 15ο λεπτό ο Ρεάλ πίεσε στο κέντρο, έκλεψε  και ο Βινίσιους από αριστερά έστρωσε έξω στον Κρόος, που σούταρε άστοχα, ενώ στο 21’ οι Γκριεζμάν, Μέσι και Άλμπα έκρυψαν την μπάλα, ο Ισπανός σέντραρε από αριστερά αλλά ο Γάλλος φορ από ιδανικό σημείο, πλάσαρε άστοχα.

Στο 34ο λεπτό, ο Αρτούρ έφυγε από αριστερά μόνος του, ο Κρόος απλά τον παρακολουθούσε και ο Βραζιλιάνος πλάσαρε από κοντά αλλά ο Κουρτουά έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Μάλιστα στο 38’, ο Μπούσκετς πέρασε κάθετα στον Μέσι, που κατέβασε με το στήθος και πιεζόμενος έκανε το σουτ από το πέναλτι αλλά ο Κουρτουά έσωσε και πάλι.

Στο 56ο λεπτό ο Ίσκο έπιασε απίστευτο σουτ με φάλτσο έξω από την περιοχή αλλά ο Τερ Στέγκεν απογειώθηκε κι έσωσε εντυπωσιακά, ενώ στο 61’ ο Μπενζεμά σέντραρε από δεξιά, ο Ίσκο πήρε την κεφαλιά και ο Πικέ έσωσε πάνω στη γραμμή.

Η Ρεάλ είχε το μομέντουμ και στο 63ο λεπτό, ο Καρβαχάλ σήκωσε για τον Μπενζεμά που από δεξιά έπιασε το σουτ στην κίνηση αλλά δε βρήκε στόχο. Στο 70ο λεπτό, ο την πρώτη του επαφή με την μπάλα ο Μπρεϊθγουέιτ νίκησε τον Μαρσέλο στο σπριντ και πάτησε περιοχή από δεξιά αλλά το πλασέ του σταμάτησε πάνω στον Κουρτουά.

 

 

Και στην κόντρα, ο Βινίσιους πάτησε περιοχή από αριστερά, πλάσαρε με το δεξί, η μπάλα βρήκε και στον Πικέ και κατέληξε στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν.

Στο 83’ ο Μέσι εκτέλεσε από αριστερά το φάουλ και ο Πικέ πήρε την κεφαλιά αμαρκάριστος αλλά αστόχησε και στο 84’ο Βινίσιους πέρασε με απίθανο τρόπο ανάμεσα από τρεις αμυντικούς της Μπαρτσελόνα αλλά ο Τερ Στέγκεν τον πρόλαβε σωτήρια.

Και στο 90+2’ ο Ντίαθ μπήκε από δεξιά και με τρομερό πλασέ στην κλειστή γωνία του Τερ Στέγκεν έκανε το 2-0.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Κρόος, Βαλβέρδε (86’ Βάσκεθ), Βινίσιους, Ίσκο (79’ Μόντριτς), Μπενζεμά

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Ουμτιτί, Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ, Βιδάλ (70’ Μπρεϊθγουέιτ), Άλμπα, Αρτούρ (81’ Ράκιτιτς), Μέσι, Γκριεζμάν (81’ Φάτι)

 

Πηγή:aek365.gr

Δειτε Επισης

Λαπόρτα: Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Τσάβι συνεχίζει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα
Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες
Φερνάντες: Ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δέχεσαι την κριτική
Δεν πάει στη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ, στροφή στον Λοπετέγι
Παραιτούνται μέλη του ΔΣ της Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Τσάβι να παραμείνει
Φαν Ντάικ: Αν συνεχίσουμε με τέτοιες εμφανίσεις, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα
O αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την παραμονή του Τσάβι
Μια ανάσα από τη συμφωνία Λίβερπουλ-Σλοτ
Οι αλλαγές έστειλαν την Αταλάντα στον τελικό!
Απίθανη Έβερτον, τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά