«Γιατί να μιλήσω εγώ για τον κορωνοϊο

Ο Γιούργκεν Κλοπ φανέρωσε ακόμα μια άποψη ζωής όταν δέχθηκε ερώτηση για τον κορωνοϊο λίγο μετά τον αποκλεισμό (2-0) της Λίβερπουλ από την Τσέλσι στο Κύπελλο. «Να μιλούν άνθρωποι που ξέρουν τι γίνεται. Γιατί σε τέτοια σημαντικά θέματα να είναι πιο σημαντική η άποψη ενός προπονητή;».

Ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων» δέχθηκε ερώτηση για την πιθανή ανησυχία που ενδεχομένως να έχει προκληθεί και σ' εκείνον προσωπικά για τον κορωνοϊο, λέγοντας:

«Αυτό που δεν μου αρέσει στη ζωή είναι ότι θεωρούμε πως η άποψη ενός διάσημου προπονητή για ένα τέτοιο ζήτημα είναι πολύ πιο σημαντική απ' οποιονδήποτε άλλον. Αν σας ρωτήσω κι εσάς, είστε ακριβώς το ίδιο. Δεν έχει σημασία τι λένε οι διάσημοι άνθρωποι, πρέπει να μιλάμε σωστά και ν' αντιμετωπίζουμε με τον σωστό τρόπο τα πράγματα.

Εγώ δεν γνωρίζω αυτό το θέμα και πρέπει να μιλούν άτομα που γνωρίζουν απόλυτα το ζήτημα. Να πουν στους υπόλοιπους ότι πρέπει να κάνουν αυτό κι αυτό κι αυτό και ότι όλα θα είναι καλά ή όχι. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με τους προπονητές ποδοσφαίρου. Γιατί να πρέπει να σχολιάσω εγώ τα πολιτικά ή τον κορωνοϊο ; Εγώ απλά φοράω ένα καπέλο και είμαι αξύριστος...».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί
Πρόστιμο στην Μπαρτσελόνα για τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της