Στη λίστα των υπό παραχώρηση ο Παπασταθόπουλος

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι μαζί με Εζίλ και Γκεντουζί ένας από τους παίκτες της Άρσεναλ που σκέφτεται να πουλήσει o Αρτέτα για να αποκτήσει τον Κεκτσιού από την Φέγενορντ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Στην αποκάλυψη πως ο Μικέλ Αρτέτα θέλει να φέρει τον διεθνή με την Ελπίδων της Τουρκίας, Ορκούν Κεκτσιού από την Φέγενορντ και πως στην προσπάθειά του αυτή είναι διατεθειμένος να διώξει αρκετούς παίκτες για να κάνει χώρο στο ρόστερ της Άρσεναλ, μεταξύ των οποίων και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, προχώρησε η Daily Mail.

"O Μικέλ Αρτέτα θέλει να προχωρήσει σε ένα αδίστακτο ξεσκαρτάρισμα αυτό το καλοκαίρι για να ανοίξει το δρόμο για μερικές μεταγραφές.

Η Άρσεναλ έχει αρχίζει συζητήσεις με την Φέγενορντ για τον Τούρκο οργανωτή Ορκούν Κεκτσιού που κοστολογείται 23.000.000 λίρες και είναι διατεθειμένη να διώξει παίκτες που δεν θέλει πλέον ο Αρτέτα.

Οι Ματέο Γκεντουζί, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Ένσλεϊ Μάιτλαντ-Νάιλς απειλούνται, την ίδια ώρα που η πόρτα της εξόδου είναι ανοιχτή και για τον Μεσούτ Εζίλ", αναφέρει χαρακτηριστικά το αγγλικό μέσο, τοποθετώντας τον "Sokratis" στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

Υπενθυμίζεται πως o Έλληνας στόπερ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τους Λονδρέζους, ωστόσο ξεκαθάρισε σε πρόσφατη τοποθέτησή του πως δεν πρόκειται να κάτσει πάνω σε αυτό αν δεν θέλει άλλο τις υπηρεσίες του η ομάδα:

"Αν δεν είμαι χαρούμενος, δεν παίζω και ο κόουτς δεν με θέλει, δεν με απασχολεί το συμβόλαιό μου. Για εμένα τα χρήματα δεν είναι σημαντικά", είχε πει μεταξύ άλλων.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος της Πόρτο-«Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη