Θετικός σε κορωνοϊό ποδοσφαιριστής της Λίνφιλντ

Κρούσμα κορωνοϊού εμφανίστηκε στις τάξεις της βορειοιρλανδικής Λίνφιλντ, που ανακοίνωσε ανώνυμα ότι ένας ποδοσφαιριστής της βρέθηκε θετικός στον ιό COVID-19.

Ο κορωνοϊού διείσδυσε και στη Βόρεια Ιρλανδία, με ποδοσφαιριστή να είναι ενδεχομένως το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη χώρα.

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Λίνφιλντ, ανακοίνωσε ότι παίκτης του συλλόγου βρέθηκε θετικός επίσημα στον ιό COVID-19, δίχως να κάνει γνωστό το όνομά του, αν και η «Belfast Telegraph» αναφέρει ότι πρόκειται για τον αμυντικό, Ράιαν ΜακΓκίβερν, που κόλλησε τον ιό μετά από συνάντησή του με παίκτη της τοπικής Χάνοβερ.

«Η Λίνφιλντ επιβεβαιώνει ότι ένας από τους παίκτες μας βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό. Ο σύλλογος λαμβάνει τις κατάλληλες συμβουλές από τις αρμόδιες αρχές κιαι θα ενημερώσει για την κατάσταση όταν υπάρξουν περισσότερα στοιχεία», αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση του κλαμπ.

Σημειώνεται ότι η Λίνφιλντ είναι γνωστή στο ελληνικό κοινό από τις «μάχες» που έδωσε εναντίον της ο Παναθηναϊκός στην πορεία του προς τα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1985 (3-3, 2-1), αλλά και η Ξάνθη αποκλείοντάς την στα προκριματικά του Europa τη σεζόν 2013/14 (0-1, 1-2).

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε-Δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
Η Γιουβέντους «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό στη Σαρδηνία, νίκη για Λάτσιο
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League