«Συναντήθηκε με ανθρώπους της ʼρσεναλ και ο αγώνας με Σίτι έπρεπε να αναβληθεί»

Μετά την Άρσεναλ και η Premier League εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει τους λόγους που προχώρησε στην αναβολή του αγώνα της Σίτι με την Άρσεναλ μετά την γνωστοποίηση πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.

Μετά την γνωστοποίηση που έκανε ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τα social που διαθέτει πως έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, η Άρσεναλ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως η αναμέτρηση με την Σίτι αναβάλλεται, καθώς ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είχε συναντήσει ανθρώπους των «κανονιέρηδων» στην προ 13 ημερών αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Λονδίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αναβολή στο Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ λόγω Μαρινάκη

Λίγο αργότερα και ο επίσημος φορές του πρωταθλήματος, η Premier League εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει τους λόγους που έχουμε την διακοπή του συγκεκριμένου αγώνα. Αναλυτικά αναφέρει: «Ο αγώνας της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ αναβλήθηκε ως προληπτικό μέτρο μετά την ανακοίνωση της Τρίτης ότι ο Ευάγγελος Μαρινάκης έχει προσβληθεί από τον COVID-19. Πριν 13 ημέρες ο Ολυμπιακός έπαιξε με την Άρσεναλ στο «Emirates» για το Europa League και ο κ. Μαρινάκης, ιδιοκτήτης της ελληνικής ομάδας, συναντήθηκε με αρκετά μέλη της Άρσεναλ, ποδοσφαιριστές και επιτελείο. Μετά τις ιατρικές συμβουλές, η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Σίτι θεώρησαν απαραίτητο να αναβληθεί ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για τις 11 Μαρτίου, για να δοθεί χρόνος να αξιολογηθεί η κατάσταση. Ως εκ τούτου η Premier League, συμφώνησε και θα υπάρξει νέα ημερομηνία του αγώνα.

Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό θα προκαλέσει προβλήματα και οικονομική επιβάρυνση στους φιλάθλους που θα ήθελαν να δώσουν το παρών, αλλά η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Premier League, συμφώνησαν ότι η σύντομη ενημέρωση για τον κ. Μαρινάκη δεν αφήνει άλλη εναλλακτική, αλλά να δοθεί χρόνος για να γίνει η κατάλληλη εκτίμηση του κινδύνου. Όλα τα απαραίτητα μέτρα έχουν παρθεί και η Premier League δεν υπάρχει καμία σκέψη για αναβολή άλλων αγώνων».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού-Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα
Ο Κουέστα έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία του Άρη
Φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ, στο +4 από τον ΠΑΟ-Έχασαν έδαφος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League - Ορίστηκε φινάλε στις 19 Μαΐου, επηρεάζεται ο τελικός κυπέλλου
Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Ξέσπασμα Αταμάν-«Αν δεν πάμε F4 δε θα 'μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)