Premier League: Οι παίκτες θέλουν διακοπή του πρωταθλήματος

Οι ποδοσφαιριστές στην Αγγλία μελετούν το ενδεχόμενο να πιέσουν τους επικεφαλής της Premier League ώστε να διακοπεί μέχρι νεωτέρας το πρωτάθλημα λόγω του κοροναϊού.

Η Μεγάλη Βρετανία παρουσίασε την Τετάρτη (11/03) την μεγαλύτερη μέχρι τώρα ημερήσια αύξηση κρουσμάτων του κοροναϊού (85) αλλά, προς το παρόν τουλάχιστον, οι Αρχές (κυβερνητικές και ποδοσφαιρικές) δεν έχουν αποφασίσει την διεξαγωγή των αγώνων της Premier League κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Telegraph», όμως, οι ποδοσφαιριστές του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο μελετούν το ενδεχόμενο να πιέσουν τους επικεφαλής ώστε να διακοπεί το πρωτάθλημα μέχρι νεωτέρας, όπως έγινε στην Ιταλία και πιθανότατα θα γίνει και στην Ισπανία.

Η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA), εκτός από τον 12λογο κατά του κοροναϊού που μοίρασε στους παίκτες, έχει δεχθεί την ανησυχία πολλών μελών της για προσβολή τους από τον κοροναϊό αν εξακολουθούν να διεξάγονται ματς, ακόμα και αν είναι κεκλεισμένων των θυρών.

«Οι παίκτες δεν θέλουν να αγωνίζονται σε άδεια γήπεδα» εξήγησε πηγή της PFA, προσθέτοντας ότι οι ποδοσφαιριστές φοβούνται για την υγεία τους, η οποία βεβαίως είναι πολύ πιο σημαντική από οποιονδήποτε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Πηγή:gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε-Δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
Η Γιουβέντους «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό στη Σαρδηνία, νίκη για Λάτσιο
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League