Έβγαλε χαρακτήρα και προκρίθηκε στους «8» η Παρί Σεν Ζερμέν

Στα προημιτελικά η Παρί Σεν Ζερμέν, που κέρδισε την Ντόρτμουντ με 2-0 στο «Παρκ ντε Πρενς» κι ανέτρεψε το 2-1 του πρώτου αγώνα. Σπουδαία πρόκριση για τους Γάλλους παρά τα αγωνιστικά προβλήματα και την απουσία των οπαδών της λόγω κοροναϊού. Πρώτη μετά από τρεις διαδοχικούς αποκλεισμούς στη φάση των 16. 

Η Παρί είχε τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά αλλά στο 19’ η Ντόρτμουντ απείλησε με το σουτ του Σάντσο που πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 22’ η Ντόρτμουντ έβγαλε απίθανη κόντρα αλλά ο Κιμπεμπέ με τάκλιν έσωσε προ του Χάαλαντ.

Στο 25’ ο Καβάνι βγήκε μόνος του με τον Μπίρκι, έκανε το σουτ αλλά ο Ελβετός έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ με το πόδι και τελικά στο 28’ ο Ντι Μαρία εκτέλεσε από δεξιά το κόρνερ και ο Νεϊμάρ πήρε την κεφαλιά αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή, κάνοντας το 1-0.

Στο 38’ ο Σάντσο πάτησε περιοχή από αριστερά κι έκανε το σουτ από δύσκολη γωνία αλλά ο Νάβας μπλόκαρε και στο 41’ ο Αζάρ έκλεψε έξω από την περιοχή κι έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Στο 54ο λεπτό ο Ντι Μαρία εκτέλεσε απ' ευθείας ένα φάουλ από μακριά αλλά ο Μπίρκι πετάχτηκε και απομάκρυνε, ενώ στο 73’ ο Μπραντ έπιασε το συρτό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά λίγο έξω.

Στο 77’ ο Μπραντ έκανε νέο σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε και κατέβηκε απότομα αλλά πέρασε κόρνερ και στο 89’ αποβλήθηκε ο Εμρέ Τσαν μετά από κοκορομαχία που είχε με τον Νεϊμάρ.

ΠΑΡΙ: Νάβας, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ, Μαρκίνιος, Κέρερ, Παρέδες (90+2' Κουασί), Γκουεγιέ, Σαράμπια (63’ Εμπαμπέ), Ντι Μαρία (79’ Κουρζαβά), Νεϊμάρ, Καβάνι

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπίρκι, Χακίμι (87’ Γκέτσε), Ζαγκαντού, Πίστσεκ, Γκερέιρο, Χούμελς, Τσαν, Βίτσελ (71’ Ρέινα), Αζάρ (68’ Μπραντ), Σάντσο, Χάαλαντ

Πηγή:aek365.gr

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Βίλας-Μπόας-«Νίκησα δύο όγκους, κόντευα να πεθάνω από ασφυξία»
Κορυφαίος «πασέρ» στην Ευρώπη ο Έντεγκαρντ
Άκυρο από τη Φέγενορντ στην πρώτη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τέβες με πόνους στο στήθος
Ο Μπαπέ θα είναι το νέο «9» της Ρεάλ Μαδρίτης
Κλοπ: Πρέπει να αντιμετωπίσεις όλες τις μικρές αναποδιές
Απαγόρευσε για άλλη μια φορά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου το Ιράν
Λαουτάρο: Έχω ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ίντερ και πρέπει να συνεχίσουμε
Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ
«Δεν θέλω τη φανέλα...»-Απίθανο πανό από πιτσιρικά οπαδό της Τσέλσι