Αγκαλιά με τα προημιτελικά Λεβερκούζεν και Σαχτάρ

Αγκαλιά για τα προημιτελικά του Europa League - όποτε κι αν διεξαχθούν οι ρεβάνς καθώς η UEFA σκέφτεται ν' αναβάλλει τις διοργανώσεις της μπροστά στη ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού - απέκτησαν οι Λεβερκούζεν και Σαχτάρ.

Αμφότερες πέρασαν με νίκες από τις έδρες των Ρέιντζερς και Βόλφσμπουργκ, αντίστοιχα. Οι ασπιρίνες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο του Άιμπροξ και κέρδισαν πέναλτι.

Ο Χάβερτς ανέλαβε την εκτέλεση στο 37ο λεπτό, ήταν εύστοχος κι άνοιξε το σκορ για τη γερμανική ομάδα. Ο Τσάρλες Αρανγκίς διεύρυνε το προβάδισμα στο 67ο λεπτό, ενώ ο Έντμουντσον μείωσε σε 1-2 για τη Ρέιντζερς στο 75ο λεπτό.

Οι ελπίδες των Σκωτσέζων αναπτερώθηκαν για λίγο, αλλά ήλθε ο Μπέιλι να τις ψαλιδίσει στο 88ο λεπτό, σκοράροντας και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (1-3).

Η Σαχτάρ επισκέφτηκε το Βόλφσμπουργκ κι έφυγε κι αυτή με αποτέλεσμα που της δίνει σαφές προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.

Η ομάδα από το Ντόνετσκ άνοιξε το σκορ μόλις 17 λεπτά μετά από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Ζούνιορ Μοράες. Ο Βίκτορ Κοβαλένκο έχασε την ευκαιρία ύστερα από πέντε λεπτά (22') να διευρύνει το προβάδισμα των Ουκρανών με εκτέλεση πέναλτι, ενώ με τον ίδιο τρόπο έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει ο Βέγκχορστ στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου του πρώτου ημιχρόνου.

Η ισοφάριση των λύκων ήλθε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 48' από τον Μπρουκς. Ο Μάρκος Αντόνιο, ωστόσο, ήταν αυτός που χάρισε με γκολ στο 73ο λεπτό τη νίκη (1-2) στη Σαχτάρ.

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Βίλας-Μπόας-«Νίκησα δύο όγκους, κόντευα να πεθάνω από ασφυξία»
Κορυφαίος «πασέρ» στην Ευρώπη ο Έντεγκαρντ
Άκυρο από τη Φέγενορντ στην πρώτη πρόταση της Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Τέβες με πόνους στο στήθος
Ο Μπαπέ θα είναι το νέο «9» της Ρεάλ Μαδρίτης
Κλοπ: Πρέπει να αντιμετωπίσεις όλες τις μικρές αναποδιές
Απαγόρευσε για άλλη μια φορά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου το Ιράν
Λαουτάρο: Έχω ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ίντερ και πρέπει να συνεχίσουμε
Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ
«Δεν θέλω τη φανέλα...»-Απίθανο πανό από πιτσιρικά οπαδό της Τσέλσι