Η σύντροφος του Ρουγκάνι μιλά για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Ο Ντανιέλε Ρουγκάνι ήταν το πρώτο γνωστό κρούσμα ποδοσφαιριστή της Serie A που βρέθηκε θετικός σε κορωνοϊό. Η σύντροφος και μνηστή του αμυντικού της Γιουβέντους, δημοσιογράφος Μικέλα Περσίκο, μίλησε για την κατάσταση που βιώνει το ζεύγος.

«Με πήρε τηλέφωνο για να με ενημερώσει πως ήταν θετικός. Δεν το περίμενα και στην αρχή τρόμαξα. Εκείνος ήταν που με καθησύχασε. Ο Ντανιέλε είναι καλά τώρα, δεν έχει συμπτώματα, Πριν λίγες μέρες παρουσίασε έναν χαμηλό πυρετό, 37,5. Ζήτησε να τον εξετάσουν και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα την επόμενη μέρα, δεν είχε πλέον πυρετό. Φαίνεται πως με τον κορωνοϊό μπορεί να είσαι νέος, δυνατός και να νιώθεις καλά, αλλά και πάλι να είσαι φορέας του κορωνοϊού. Πολύς κόσμος μπορεί να τον έχει, αλλά να μην το γνωρίζει. Γι’ αυτό πρέπει να μένουμε σπίτι και να ακολουθούμε όλους τους κανόνες», τόνισε και πρόσθεσε:

«Εγώ είμαι στο σπίτι μας στο Τορίνο μόνη και ο Ντανιέλε στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους. Από τη στιγμή που παρουσίασε πυρετό αποφάσισε με μεγάλο αίσθημα ευθύνης να παραμείνει σε απομόνωση για να προστατέψει εμένα, την ομάδα και τους υπόλοιπους ανθρώπους που έρχεται σε επαφή. Και άλλοι συμπαίκτες του αποφάσισαν να μείνουν στο προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους, υπό το φόβο να φέρουν κι αυτοί τον κορωνοϊό και να τον μεταδώσουν στους ανθρώπους τους».
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε-Δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
Η Γιουβέντους «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό στη Σαρδηνία, νίκη για Λάτσιο
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Μάχη της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για τον Μουσιάλα
Η Ιταλία ονειρεύεται έξι ομάδες στο επόμενο Champions League
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League