«Από τώρα ο τίτλος στην Λίβερπουλ, αν διακοπεί η Premier League»

Πολλά είναι τα σενάρια τα οποία κυκλοφορούν σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαίρου εξαιτίας του κορονϊού. Οχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Telegraph», οι άνθρωποι της Premier League, εξετάζουν το ενδεχόμενο στέψης της Λίβερπουλ από τώρα!

Ο λόγος φυσικά πηγάζει από την εξάπλωση της πανδημίας που έχει επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό το ποδόσφαιρο. Μιας και κανείς δεν γνωρίζει ακόμα επίσημα αν τα πρωταθλήματα θα συνεχιστούν, στην Premier League σκέφτονται να απονείμουν το φετινό τρόπαιο στους «κόκκινους» από τώρα.

Το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ χρειάζεται ακόμα δύο νίκες, εννέα αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν, προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η «Telegraph», σε περίπτωση που η Premier League δεν ξεκινήσει πάλι, εξαιτίας του κορονοϊού, η Λίβερπουλ θα στεφθεί από τον Μάρτιο πρωταθλήτρια.

Κάτι που βρίσκει σύμφωνες όλες της ομάδες του Νησιού. 

Ενα άλλο σενάριο αναφέρει πως ίσως το πρωτάθλημα να συνεχιστεί το καλοκαίρι (Ιούνιο-Ιούλιο) αν και εφόσον μετατεθεί το Euro 2021.

Τελευταίο ενδεχόμενο είναι να θεωρεί η φετινή σεζόν ως μη γενόμενη. Ωστόσο, η συγκεκριμένη περίπτωση δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Οπως και να 'χει ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης βρίσκεται σε... αναμμένα κάρβουνα λόγω της έξαρσης του ιού περιμένοντας τις εξελίξεις, ώστε να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις.

Πηγή:gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Ο Μπαπέ θα είναι το νέο «9» της Ρεάλ Μαδρίτης
Κλοπ: Πρέπει να αντιμετωπίσεις όλες τις μικρές αναποδιές
Απαγόρευσε για άλλη μια φορά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου το Ιράν
Λαουτάρο: Έχω ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ίντερ και πρέπει να συνεχίσουμε
Ισοπέδωσε τη Σαουθάμπτον και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή η Λέστερ
«Δεν θέλω τη φανέλα...»-Απίθανο πανό από πιτσιρικά οπαδό της Τσέλσι
Η Άρσεναλ διέσυρε την Τσέλσι στο «Emirates» με 5-0 και ανέβηκε στην κορυφή
Γλίτωσε τη Γιουβέντους ο Μίλικ και την έστειλε στον τελικό του Coppa Italia
Σοκ στην Premier League-Ποδοσφαιριστές συνελήφθησαν ως ύποπτοι για επίθεση και βιασμό
Φαβορί ο Σλοτ για να διαδεχθεί τον Κλοπ στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ