Κορωνοϊός: Νέα έκτακτη σύσκεψη για την τύχη της Premier League την Πέμπτη

Το βράδυ της Πέμπτης (12/3) η Premier League ανακοίνωσε ότι οι αγώνες της θα διεξαχθούν κανονικά, προκαλώντας ερωτηματικά σε όλο τον κόσμο με την απόφασή της αυτή, λόγω του κορονοϊού που εξαπλώνεται σε όλο τον πλανήτη με ραγδαίους ρυθμούς.

Ακολούθησε νέα σύσκεψη την Παρασκευή όπου αποφασίστηκε ότι όλοι οι αγώνες αναβάλλονται μέχρι τις 3 Απριλίου.

Την ερχόμενη Πέμπτη (19/03) θα συνεδριάσουν ξανά οι ομάδες της Premier League για να αποφασίσουν το τι μέλλει γενεσθαι. Γιατί θα συμβεί αυτό; Την Τρίτη θα συνεδιάση η εκτελεστική επιτροπή της UEFA για να αποφασίσει για την τύχη του EURO, αλλα και του Champions League και του Europa League. Ανάλογα με τη σχετική απόφαση αναμένεται να πράξουν και οι ιδιοκτήτες της Premier League.

Βέβαια, ήδη υπάρχουν κάποιοι που έχουν ταχθεί υπέρ της διακοπής οριστικά του πρωταθλήματος. Η αντιπρόεδρος της Γουεστ Χαμ, Κάρεν Μπράντι μίλησε στη "Sun" για το συγκεκριμένο θέμα και ήταν ξεκάθαρη.

"Το μόνο δίκαιο και λογικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να κηρύξουμε όλη τη σεζόν άκυρη. Σίγουρα, θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα για τη Λίβερπουλ που θα μπορούσε να της κλέψει τον πρώτο της τίτλο μετά από 30 χρόνια" είπε μεταξύ άλλων η αντιπρόεδρος της ομαδας που παλεύει για τη σωτηρία.

Πάντως, ρεπορτάζ της Telegraph αναφέρει πως το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, είναι ο τίτλος να καταλήξει στη Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει απόσταση 25 βαθμών από τη 2η Μάντσεστερ Σίτι και απέχει μόλις δυο νίκες από τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου έπειτα από 30 χρόνια.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα μπέρδεψαν το λεωφορείο της ομάδας τους με αυτό της Παρί και του επιτέθηκαν
Η μεταγραφή της χρονιάς για την Τσέλσι-Πρώτος σκόρερ στην Premier League ο Πάλμερ
Η Βερόνα έκανε επικό comeback κι έφυγε με «χρυσό» βαθμό από το Μπέργκαμο
Έριξε «βόμβα» με Φελίπε Άντερσον η Παλμέιρας (pic)
Οι παίκτες της Τσέλσι... πλακώθηκαν για εκτέλεση πέναλτι-Έξαλλος ο Ποτσετίνο
Τέλος καριέρας για τον Ραούλ Γκαρθία
Καταλήγει σε Τιάγκο Μότα η Γιουβέντους ως αντί-Αλέγκρι
Πήρε εξιτήριο ο Εντικά της Ρόμα
Η Τσέλσι διέλυσε την Έβερτον με show του Πάλμερ
Ματσάρες με φόντο τα ημιτελικά του Champions League