Ο Μπέγκοβιτς αισθάνεται πως παίζει σε ταινία στο Μιλάνο λόγω του κορωνοϊού

Tον περασμένο  Ιανουάριο ο Ασμίρ Μπέγκοβιτς μετακόμισε στο Μιλάνο για να γίνει το μπακ-απ του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα στην Μίλαν μετά τη μετακόμιση του Πέπε Ρέινα στην Άστον Βίλα και μέσα σε λίγους μήνες αισθάνεται πως έχουν αλλάξει τα πάντα.

Όλα αυτά εξαιτίας του κορονοϊού που σαρώνει την Ιταλία, με τον Βόσνιο κίπερ της Μίλαν να εξομολογείται σε συνέντευξή του πως αυτά που βιώνει, μόνο σε ταινία θα μπορούσε να φανταστεί ότι μπορούν να συμβούν.

"Έχουν διαλυθεί τα πάντα. Οι πόλοι είναι ερημωμένοι. Μόνο τα σούπερ μάρκετ είναι ανοιχτά. Βγαίνεις να πάρεις λίγο φαγητό και αμέσως μετά στο σπίτι και πάλι. Είναι τρέλα.

Είναι μία μεγάλη πόλη και νομίζεις πως πρόκειται για ταινία. Ο κόσμος έχει πει πως είναι σαν κινηματογραφική ταινία όλο αυτό και έχει δίκιο. Δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.

Δεν είμαι σίγουρος πως ο κόσμος έχει αντιληφθεί πόσο άσχημα είναι τα πράγματα", τόνισε ο Μπέγκοβιτς σε συνέντευξή του στην Daily Mirror και πρόσθεσε:

"Μοιάζει σαν εφιάλτης όλο αυτό και ελπίζω απλά να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της ζωής μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Το ένα έφερε το άλλο. Από εκεί που παίζαμε ματς, πήγαμε στα κεκλεισμένων των θυρών που δεν ήταν καθόλου ωραία εμπειρία και τώρα δεν έχουμε πια αγώνες.

Όλη η πόλη είναι σε καραντίνα, δεν ανοίγουν τα εστιατόρια μετά τις 17:00 και τα πάντα είναι κλειστά τώρα. Ουδείς έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό στην  Μίλαν.

Τα μέτρα που έχουν παρθεί, οφείλουμε όλοι να τα υπακούσουμε. Είναι πολυ περίεργο να μην μπορείς να προπονηθείς. Προσπαθείς να κάνεις άλλα πράγματα αλλά το μόνο που έχεις είναι να παρακολουθείς πολύ Netflix.

Ελπίζω τα πράγματα να επανέλθουν σύντομα όπως πριν και το ποδόσφαιρο να ξαναδώσει χαρά στον κόσμο. Είναι τρόπος ζωής και ο κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο".

Δειτε Επισης

Το βίντεο της χρονιάς: Ο Τζον Σίνα τα λέει με τον Χάαλαντ φορώντας περούκα και φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι!
Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Η Μπαρτσελόνα βγάζει στο σφυρί τρεις παίκτες
Κοντά στην έξοδο ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ» των 120 εκατομμυρίων, ο Πεπ δεν περιστρέφεται γύρω από παίκτες
Νέες κατηγορίες που έχουν να κάνουν με παράνομο στοιχηματισμό για τον ήδη τιμωρημένο Τονάλι
Το είδωλο της Αγγλίας που άνοιξε τον δρόμο για το ποδόσφαιρο γυναικών κρεμάει τα παπούτσια της
Ρούντιγκερ για την σύνδεση του με τον ISIS-«Δεν επιτρέπω να με χαρακτηρίζουν ισλαμιστή»
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»