Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τσόρι για κορωνοϊό: Στην Αργεντινή ακόμα πιστεύουν ότι δεν τρέχει τίποτα...

  16/03/2020 16:21
Τσόρι για κορωνοϊό: Στην Αργεντινή ακόμα πιστεύουν ότι δεν τρέχει τίποτα...

Τσόρι για κορωνοϊό: Στην Αργεντινή ακόμα πιστεύουν ότι δεν τρέχει τίποτα...

  16/03/2020 16:21

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με στόχο, την αφύπνιση των συμπατριωτών του στην Αργεντινή για την μάχη κατά του κορωνοϊού έκανε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Τσόρι Ντομίνγκεζ.

Η πανδημία του κορωνοϊού πλήττει απ΄άκρη σ΄άκρη όλο τον πλανήτη.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Τσόρι Ντομίνγκεζ έσπευσε με ανάρτηση που έκανε στο Instagram να στείλει το δικό του μήνυμα στους συμπατριώτες του στην Αργεντινή, καθώς ο ίδιος θεωρεί πως δεν έχουν δείξει την σοβαρότητα που θα έπρεπε στις κρίσιμες αυτές ημέρες.

«Ανεβάζω μια εικόνα που έρχεται σε μένα από το σπίτι και ένα βίντεο από εδώ στην Ισπανία, γιατί θα ήθελα να… έρθει σε όλους σας καθαρά. Εδώ πολλοί γιατροί, αστυνομικοί, νοσοκομεία δεν αρκούν. Η προσπάθεια που καταβάλλουν είναι τεράστια. Σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα της καραντίνας. Και τολμώ να γράψω γιατί βλέπω ότι στην Αργεντινή συμβαίνει το ίδιο πράγμα που συνέβη στην Ιταλία, στην Ισπανία και σε άλλες χώρες.

Πιστεύουν ότι τίποτα δεν συμβαίνει, αλλά δεν ισχύει… Αυτό που συμβαίνει είναι σοβαρό. Ήρθε η ώρα να το σταματήσουμε, να είμαστε αλληλέγγυοι με τους παππούδες μας, τους γονείς μας, με τον γείτονά μας. Ας σκεφτούμε αυτούς. Και αν κάποιος νεαρός έχει συμπτώματα, παρακαλώ μην συμμετέχετε σε οποιοδήποτε είδος συνάντησης. Είναι καλύτερο να απομονώσετε τον εαυτό σας, να είστε στο σπίτι.

Αν σκεφτούμε τον άλλο μπορούμε να το σταματήσουμε αμέσως!» ήταν το μήνυμα του παλαίμαχου άσου των «ερυθρολεύκων».

Πηγή: sdna.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας