Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κλοπ σε οπαδούς: Σας παρακαλώ, πανηγυρίστε με ασφαλή τρόπο

  29/06/2020 13:28
Κλοπ σε οπαδούς: Σας παρακαλώ, πανηγυρίστε με ασφαλή τρόπο

Κλοπ σε οπαδούς: Σας παρακαλώ, πανηγυρίστε με ασφαλή τρόπο

  29/06/2020 13:28

H κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος στην ιστορία της και πρώτου μετά το 1990 έβγαλε στους δρόμους πριν από λίγα 24ωρα χιλιάδες οπαδούς της Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα να μην αποφευχθούν επεισόδια με την αστυνομία και παράλληλα να καταστρατηγηθούν όλα τα μέτρα περί κοινωνικών αποστάσεων για την αποφυγή εξάπλωσης του Covid-19.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονη ανησυχία στην βρετανική κυβέρνηση και στην προσπάθειά της η Λίβερπουλ να βοηθήσει στον "έλεγχο" της κατάστασης έδωσε τη μπάλα στον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός, ο οποίος λατρεύεται από τους φίλους των ρεντς για την τεράστια συμβολή του στην εκτόξευση του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ την τελευταία πενταετία, έγραψε ανοιχτή επιστολή στην εφημερίδα "Liverpool Echo" όπου μεταξύ άλλων ζήτησε από τον κόσμο των κόκκινων να κάνει ό,τι μπορεί για να μην διαδοθεί ακόμα περισσότερο ο θανατηφόρος ιός.

"Αυτό που δεν μου άρεσε - και θα πρέπει να το ομολογήσω- ήταν οι σκηνές που έλαβαν χώρα στο Pier Head την Παρασκευή. Είμαι ανθρώπινο ον και το πάθος σας είναι και δικό μου πάθος όμως αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι να έχουμε τέτοιες δημοσιες συγκεντρώσεις.

Το χρωστάμε στις πιο ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες, στους γιατρούς και στους νοσοκόμους που έχουν δώσει τόσα πολλά και τους οποίους έχουμε χειροκροτήσει και στους αστυνομικούς και στις τοπικές αρχές που μας έχουν βοηθήσει.

Γιορτάστε αλλά σας παρακαλώ γιορτάστε σε ασφαλή τρόπο και σε κάποιο ιδιωτικό περιβάλλον για να μη ρισκάρουμε να μεταδώσουμε ακόμα περισσότερο αυτόν τον απαίσιο ιό.

Εάν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, δεν θα μου άρεσε τίποτα περισσότερο από το να γιορτάσουμε μαζί, να κάνουμε μία παρέλαση που θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη από αυτήν μετά από την κατάκτηση του Champions League πέρυσι, ώστε όλοι να μοιραζόμασταν αυτές τις στιγμές. Όμως αυτό δεν είναι εφικτό τώρα.

Έχουμε κάνει όλοι πάρα πολλά για να πολεμήσουμε τον Covid-19 και δεν θα πρέπει να αφήσουμε να πάει χαμένη τόση προσπάθεια. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας και ο ένας στον άλλο", ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας και Ευρώπης μέσω της δημόσιας προτροπής του προς τους οπαδούς της ομάδας του.

Πηγή: sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας